Miro Heiskanen lähtee MM-kisoihin hyvin levänneenä: ”Energiatasoni ovat hyvät!”

MM-kisapassinsa vastikään leimannut Miro Heiskanen odottaa pelaamista kisoissa, eikä ole jäänyt harmittelemaan hävittyä seitsemättä pudotuspeliä NHL:ssä. Hänen turnauksensa aloitusottelu pelataan Iso-Britanniaa vastaan huomenna perjantaina

– On todella hienoa edustaa Suomea ja pelata Leijonissa, täällä on hyvä jengi kasassa. Erityistä on pelata kotiyleisölle, Heiskanen sanoo ja jatkaa, että hänelle oli itsestään selvää lähteä taistelemaan MM-kullasta, jos pelit NHL:ssä ei jatku.

– Lopulliseen päätöksentekoon tulla pelaamaan kisoihin jäi aikaa muutama päivä, mutta ei siinä kauaa tarvinnut miettiä.

Seuraavaan peliin Miro Heiskanen ei lähde joukkueensa kanssa takki auki, vaan toteaa jokaisen vastustajan olevan hyvä. Peleissä joukkueen on hänen mukaansa oltava heti alusta asti valmiina.

NHL-tähti kertoo antavansa peleissä kaikkensa sekä auttavansa joukkuetta, onhan se pelaajien tehtävä joukkuelajissa. Hän uskoo kehittyneensä sitten vuoden 2018 maajoukkueotteluiden ja kuvailee omaa pelaamistaan seuraavasti:

– Olen kahden suunnan pelaaja. Kentällä mennään puolustus edellä ja ensin omassa päässä. Kun tilanne sen sallii, tuetaan hyökkäystä ja tietysti ollaan mahdollisimman paljon kiekossa kiinni. Odotan että pääsen taas hyödyntämään luistelutaitoa vaihteeksi isommalla kentällä.

Pudotuspelien jälkeen Heiskanen matkusti Dallas Starsien riveistä Suomeen kahden koiransa kanssa, ja on nyt sanojensa mukaan hyvin palautunut NHL-kaudesta

–  Energiatasoni ovat hyvät! Olen ehtinyt levätä ja olen kyllä ihan sata prosenttisessa iskussa.

Lähde: Leijonat.fi