Kiekon koti saa Hannes Björniseltä peukkua

Helmikuussa olympiakullan ratkaissut Hannes Björninen hakee seuraavaa voittoa Tampereelta. Ensimmäinen turnauspäivien aikana hyökkääjä on päässyt tutustumaan kisakaupungin antimiin.

Hannes Björniselle kisakaupunki Tampere on entuudestaan tuttu pääasiassa pelimatkoilta, mutta hyökkääjä sanoo kiekon kodiksi nimetyn kaupungin lunastaneen lupauksensa jo heti ensimmäisinä kisapäivinä.

– Hallissa on ollut kyllä mahtava fiilis. Uusi halli, ja tunnelma on kyllä sen mukanen. On ollut ihan mahtavaa pelata täällä, kiekkoilija peukuttaa.

Joukkue on saanut Mansen maistiaisia myös hallin ulkopuolella, sillä Suomen tilaan on tuotu aamupalalle erikseen mustaamakkaraa

– Olen maistanut, ja hyvältähän se on maistunut, Björninen hymyilee.

Leijonat ruokailevat hotelilla liukuvasti, ja tarjolla on Björnisen mukaan aina laaja valikoima erilaisia ruokia, joista voi valita mieluista purtavaa. Vaikka ruokailuajoissa on tiettyä joustavuutta, pelipäivinä Björninen vannoo rutiinin nimeen.

– Päivien perusrunko on aina samanlainen, ja se perustuu rutiineihin ja aikatauluun. Se luo luottamusta päivään. Henkilökohtaisena tavoitteenani on ottaa omasta potentiaalistani tässä turnauksessa kaikki irti ja voittaa joukkueena. Voittoahan me olemme Tampereelta hakemassa.

Lähde: Leijonat.fi