Jääkiekkoseuranta Uutiset Mikko Lehtonen: ”Ainahan se harmittaa hävitä ja varsinkin Ruotsille”

Mikko Lehtonen: ”Ainahan se harmittaa hävitä ja varsinkin Ruotsille”


Suomi kohtasi B-lohkon alkusarjassa Ruotsin. Eilen Ruotsi katkaisi Leijonien voittoputken turnauksessa. Ruotsi oli lopulta parempi voittomaalikisan jälkeen

Puolustaja Mikko Lehtonen kirjautti omalta osaltaan kiitettävät tehot. Hän teki toisen erän alkuminuuteilla Suomen ensimmäisen maalin, ja vain muutama minuutti myöhemmin Lehtonen sai syöttöpisteen Sami Vatasen tekemään maaliin.

Nämä maalit eivät kuitenkaan riittäneet Ruotsin kaatoon. Jatkoerän jälkeen mentiin voittomaalikisaan, jossa Ruotsin Emil Bemström oli ainoa onnistuja. Lehtonen harmitteli illan tulosta.

– Ainahan se harmittaa hävitä ja varsinkin Ruotsille. Mutta jos jossakin kohtaa pitää hävitä, niin mieluusti tässä alkusarjassa.

Lehtonen kertoo, että tästä illasta otetaan oppia, mutta joukkueen esitys ei ollut hänen mukaansa niin huono, että pitäisi laittaa päätä pensaaseen.

– Voi olla, että kun ottaa yhden tappion, niin joukkue tulee sisuntumaan. Toivotaan, että kaikki sisuntuu ja parantaa seuraavaan peliin.

Puolustajat ovat pelanneet hyvää turnausta ja nyt odotetaan koska NHL-vahvistukset Miro Heiskanen ja Esa Lindell ovat joukkueen kokoonpanossa.

– Tulee todella vahva pakisto, entistä vahvempi. Olen kokonaisuutena tyytyväinen meidän joukkueeseen. Meillä on hyvät mahdollisuudet menestyä, päättää Lehtonen

Lähde: Leijonat.fi

Related Post