Joel Armia puolivälierän kynnyksellä: ”Sieltä on tulossa vastaan kova joukkue, joka pelaa vauhdikasta lätkää”

Tänään Suomi kohtaa Slovakian MM-puolivälierissä. Hyökkääjä Joel Armia käytti eilisen välipäivän palautumiseen huoltaen kroppaansa pyöräillen ja venytellen, jotta on tänään pelipäivänä kunnossa heti, kun kiekko tipahtaa jäähän.

– Hyvällä fiiliksellä lähdetään Slovakia-peliin. Valmistautuminen sujui ihan samalla tavalla kuin joka ikiseen muuhunkin peliin tähän mennessä. Sieltä on tulossa vastaan kova joukkue, joka pelaa vauhdikasta lätkää. Slovakian joukkueessa on nopeita pelaajia, jotka karvaavat kovaa, kertoo Joel Armia.

Kysyttäessä tähän mennessä kisojen sykähdyttävintä hetkeä, Joel Armia melkein hämmentyy. Hän ei pysty sellaista määrittelemään, koska jokapäiväinen tekeminen kokonaisuutena on hänelle se juttu.

– Nautin totta kai maalien tekemisestä, mutta erityisen hyvä fiilis minulle tulee tästä jokapäiväisestä tekemisestä. Siitä, että pääsen näiden kavereiden kanssa treenaamaan ja pelaamaan, sanoo Armia.

–Kotikisat tuovat oman hienon fiiliksen. Yleisö on mahtavasti mukana hallilla ja mikä pöhinä kaupungilla ja kaikialla onkaan. Se on kyllä tosi siistiä, iloitsee Joel Armia

Lähde: Leijonat.fi

Leijonien Karjala-turnauksen otteluohjelma julkaistu - Liput myyntiin torstaina 21.9.2023Lue lisää