Energinen leijonahyökkääjä Toni Rajala: ”Luistin kulkee ja on ilo pelata kotiyleisön edessä”

Leijonien kakkosketjun tuulennopea laituri Toni Rajala iski Tšekki-ottelussa maukkaan kuvion päätteeksi ottelun kolmannen maalin. Ilves-kasvatti on tyytyväinen niin joukkueen kuin omaan pelaamiseen turnauksessa tähän asti.

– Pelattiin aika ehjä 60-minuuttinen. Taisteltiin joukkueena ja puolustettiin tosi hyvin ja Jussi (Olkinuora) seisoi tolppien välissä paikallaan eilen, hyväntuulinen Rajala summasi Tšekki-pelin heti tuoreltaan eilen.

Rajalan mukaan alkulohko meni joukkueelta nappiin ja tuloksena oli lohkovoitto. Tuleva vastustajakin oli Ilves-kasvatille ehtinyt jo selvitä

– Kuulemma Slovakia tulee vastaan torstaina. Nautitaan tästä hetken aikaa ja palaudutaan, syödään ja nukutaan hyvin. Tänään sitten käännettään katseet siihen torstain Slovakia-peliin. Katotaan ehkä vähän videoita ja valmistaudutaan siihen, ennakoi jo tulevaan.

Rajalan energinen pelaaminen on näkynyt Nokia Arenan lehtereille. Hän onkin varsin tyytyväinen myös omaan nousujohteiseen pelaamiseen kotiyleisön edessä.

– On kyllä sillai sujunut hyvin. Sanotaan nousujohteisesti – peli peliltä tuntunu, että parantunut ja itseluottamus on noussut, kun on saanut onnistumisia. Hyvä meininki on kyllä itellä ja koko joukkueella tuolla jäällä. Luistin kulkee ja on ilo pelata kotiyleisön edessä.

Tampereella kiekkouransa aloittanut Rajala pelaa siis kotikaupungissaan. Sen kyllä kuulee haastattelussa selvästi, kun rennonoloinen Rajala juttelee sujuvasti ”manseksi” eikä turhia jännitä myöskään kotiyleisön edessä.

– Kyllä mä sanon, että yleisö tuo lisäenergiaa. Kyllä tässä sen verran monta jääkiekkopeliä on kerenny pelata uran aikana, että ei siitä enää paineita ota. Enemmän just siitä tulee vaan lisää energiaa, kun näkee kuinka noin 12 000 ihmistä kannustaa. On kyllä hieno fiilis pelata.

Lähde: Leijonat.fi