Jääkiekkoseuranta Uutiset Tšekin kapteeni Roman Cervenka: ”Meidän on ehdottomasti pelattava tänään tämän turnauksen parasta kiekkoa”

Tšekin kapteeni Roman Cervenka: ”Meidän on ehdottomasti pelattava tänään tämän turnauksen parasta kiekkoa”


Tšekin kapteeni Roman Cervenka myöntää, että tänään heidän täytyy olla täydessä iskussa. Se kuulostaa järkeenkäyvältä, koska tänään kaukalon toiseen päätyyn asettuu todella kova Leijonajoukkue

Oman joukkueensa edesottamuksiin kapteeni ei vielä ole ollut täysin tyytyväinen.

– Tietysti aina on parannettavaa, sillä me emme ole saaneet vielä joukkueestamme parasta irti, kokenut, 36-vuotias kapteeni myönsi. Nappiin turnaus ei ole mennyt myöskään tulosten valossa, sillä esimerkiksi Itävaltaa vastaan joukkue kärsi Tampereella historiansa ensimmäisen tappion.

– Faktahan on, että Suomi on hallitseva olympiakultajoukkue. Suomella on erittäin kova joukkue, joten meidän on ehdottomasti pelattava tänään turnauksen parasta kiekkoa, kapteeni painotti. Cervenka piti Leijonien ykkösvahvuutena erityisesti Suomen vahvaa puolustuspelaamista.

– Niin ja tietysti heillä on täällä kotiyleisön tuki, hän huomautti.

Kovin paljoa kapteeni ei ollut vielä ehtinyt käydä kisakaupunkiin tutustumassa, mutta tähänastiset kokemukset Tampereesta olivat ehdottoman positiiviset

– Kaupunki vaikuttaa oikein kauniita. Ja keli on sekin ollut loistava. Ja siis ainakin paljon lämpimämpi kuin mitä odotin, Roman Cervenka hymyilee. Epäilemättä tänään on kuuma myös kaukalossa.

Lähde: Leijonat.fi

Related Post