Taas uusi NHL-vahvistus Leijonille – Joel Armia mukaan MM-kisoihin

Leijonille taas uusi vahvistus MM-kisoihin kun Joel Armia liittyy mukaan Leijoniin Tshekin EHT-turnaukseen

Suomen jääkiekkomaajoukkueen hyökkäykseen saadaan ilouutisia, sillä Joel Armia liittyy Leijonien matkaan Tshekin EHT-turnaukseen ja kevään 2023 MM-kisoihin. Armia on kokenut hyökkääjä, joka on pelannut menestyksekkäästi sekä NHL:ssä että KHL:ssä, ja hänen lisäämisensä Leijonien riveihin tuo joukkueelle tervetullutta vahvistusta.

Vaikka Armia on vasta 28-vuotias, hänellä on jo paljon kokemusta kansainvälisistä turnauksista ja huippusarjoista. Hän on edustanut Suomea useissa eri tilanteissa, mukaan lukien vuoden 2019 maailmanmestaruuskisoissa, joissa hän oli mukana voittamassa kultaa. Tämän lisäksi hän on ollut mukana myös mm. Nuorten MM-kisoissa ja World Cupissa.

Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen on varmasti tyytyväinen Armian liittymisestä joukkueeseen, sillä Armia tuo monipuolisuutta ja kokemusta hyökkäyskalustoon. Armia on todella monipuolinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan sekä laiturina että keskellä. Hän on myös erittäin hyvä molempiin suuntiin ja pystyy auttamaan joukkuetta niin hyökkäys- kuin puolustuspäässäkin.

Armian liittyminen joukkueeseen tulee myös auttamaan Suomen mahdollisuuksia menestyä tulevissa turnauksissa. Leijonat ovat aina tunnettuja kovasta taistelusta ja sitoutumisesta joukkueen eteen, ja Armia on täydellinen lisä tähän joukkueeseen. Hänen kokemuksensa ja taitonsa auttavat varmasti nostamaan Leijonien tasoa ja tekemään joukkueesta vieläkin vaarallisemman vastustajan.

Kaiken kaikkiaan Joel Armian liittyminen Suomen jääkiekkomaajoukkueeseen on loistava uutinen suomalaisille jääkiekkofaneille ja antaa uskoa siihen, että Leijonat voivat menestyä tulevissa turnauksissa. Armia tuo joukkueeseen kaivattua monipuolisuutta, kokemusta ja kovaa työtä, joka tulee varmasti auttamaan Leijonia matkalla kohti uusia voittoja.

Lähde: Leijonat.fi

Leijonien Karjala-turnauksen otteluohjelma julkaistu - Liput myyntiin torstaina 21.9.2023Lue lisää