Ruotsi saa viisi NHL-vahvistusta MM-kisoihin – Kovimmat vahvistukset ulkona MM-kisoista

Ruotsin miesten jääkiekkomaajoukkue saa useita NHL-pelaajaa. Kaksi kovinta vahvistusta jättää kuitenkin valitettavasti Suomessa pelattavat MM-kisat kuitenkin väliin

NHL-hyökkääjistä Anaheimin Jakob Silfverberg, Pittsburghin Alexander Nylander ja Detroitin Lucas Raymond ja Jonatan Berggren tulevat Tre Kronorin mukaan kevään MM-kisoihin.

Myös Washingtonin puolustaja Rasmus Sandin saapuu Ruotsin joukkueeseen Tampereelle.

Aftonbladetin mukaan supertähti Elias Pettersson ei tule MM-kisoihin. Vancouver hyökkääjä olisi itse halunnut mukaan maajoukkuekomennukseen, mutta vakuutusmaksut osoittautuivat Ruotsin jääkiekkoliitolle lian koviksi. Pettersson teki runkosarjassa tällä kaudella huimat 102 tehopistettä.

NHL-puolustajien pistepörssin kuudenneksi 73 pisteellä yltänyt Rasmus Dahlin jättää niin ikään MM-turnauksen väliin, kertoo hockeysverige.se. Syynä tähän ovat sivuston mukaan loukkaantumisvaivat.

Jääkiekon MM-kisat järjestetään Tampereella ja Latvian Riiassa 12. toukokuuta. Suomi ja Ruotsi pelaavat kumpainenkin Tampereen lohkossa. Suomi on lähtemässä hallitsevana maailmanmestarina.

Lähde: MTV Uutiset

Leijonien Karjala-turnauksen otteluohjelma julkaistu - Liput myyntiin torstaina 21.9.2023Lue lisää