Puolustaja Veli-Matti Vittasmäki odottaa kovia pelejä: ”Varmasti joutuu laittaa kaiken peliin”

Leijonat aloittaa kautensa Karjala-turnauksessa, ja pelaajat toivovat yleisön löytävän runsan määrin paikalle kannustamaan.

Turkulaislähtöinen Tappara-puolustaja Veli-Matti Vittasmäki pääsee Karjala-turnauksessa pelaamaan kotikaupungissaan. Hän toivoo myös, että yleisö tulee kannustamaan Leijonia, sillä edessä on tiukkoja matseja.

– Uskon, että luvassa on kolme erittäin kovatasoista matsia ja varmasti joutuu laittaa kaiken peliin, jos haluu turnauksen voittaa.

Gatorade Center on Vittasmäelle tuttu paikka ja kokenut puolustaja innostuu, kun saa pelata maaotteluja turkulaisyleisön edessä.

– Onhan se vähän spesiaalifiilis. Kotikaupunki ja oon syntynyt täällä. Varmasti on tuttuja ja puolituttuja – vähän tuntemattomampiakin katsomossa. Ihan siistii!

TPS:n ja Tapparan riveissä Suomen mestaruutta urallaan juhlinut Vittasmäki haluaa turnauksessa auttaa Leijonajoukkuetta omilla vahvuuksillaan ja varmalla puolustuspelaamisella. Hän odottaa itseltä nousujohteista turnausta ja toivoo, että yleisö tulee paikalle.

– Jos haluatte nähdä huippulätkää ja hyviä pelaajia, niin tulkaa ihmeessä hallille, Vittasmäki päättää.

Lähde: Leijonat