NHL:n pääsiäisen kierrokselta isoja vihjeitä Leijonien suhteen – tähtinimi on todella vahvasti saatavilla MM-kisoihin

Kun NHL:n runkosarjaa on jäljellä enää muutama kierros taistelu pudotuspeleistä kovenee isosti ja käy myös kuumana. Suomalaisia varmastikin kiinnostaa tuleeko Suomen joukkueeseen mahdollisesti NHL:stä apua MM-kotikisoihin. Näiden kannalta käytiin huippukiinnostavaa ottelua Suomen aikaa sunnuntain vastaisena yönä.

Florida Panthersissa pelaava Aleksander Barkov otti tililleen kaksi syöttöpistettä joukkueensa ottaessa 4-2 voiton Washington Capitalsin kotikentällä. Barkov oli syöttämässä seuransa ensimmäistä ja viimeistä maalia jonka Sam Reinhart laittoi tyhjään maaliin.

Aleksander Barkov johdatti Panthersin voittoon.  2023 GETTY IMAGES

Barkovin, Anton Lundellin ja Eetu Luostarisen edustama Florida Panthers on nyt itäisen konferenssin pudotuspeleissä kiinni, mutta takana olevan ja todella kovaa Florida Panthersin pudotuspelipaikkaa haastajaa Pittsburghiin eroa on vain yksi piste kun pelejä on jäljellä vielä 2 ottelua.

Kolmikosta jokainen on Leijonien kannalta erittäin kiinnostava pelaaja.

Predators kriisissä

Nashville Predatorsin maalivahti Juuse Saros torjui yhteensä 32 kertaa mutta silti Winnipeg Jets otti 2-0 voiton.

Tämä laittoi Predatorsin hankalaan tilanteeseen länsilohkossa. Sillä on eroa viimeistä pudotuspelipaikkaa pitävään Jetsiin 3 pistettä. Joukkueilla on jäljellä enää 3 ottelua runkosarjassa.

Nashvillessa on myös mukana NHL:n eliittivahdin Saroksen lisäksi suomalainen maalivahti Kevin Lankinen joka oli Leijonien mukana voittamassa MM-kultaa vuonna 2019. Myös hyökkäyspäässä luistelee suomalainen Juuso Pärssinen. Varsinkin Juuse Saros olisi todella mukava vahvistus Leijonien joukkueeseen.

NHL:n runkosarjan viimeiset pelit pelataan tämän viikon perjantaina 14.4.2023

Lähde: MTV Uutiset

Leijonien Karjala-turnauksen otteluohjelma julkaistu - Liput myyntiin torstaina 21.9.2023Lue lisää