Leijonien kausi alkaa Turusta – Karjala-turnaus pelataan Gatorade Centerissä 10.–13. marraskuuta – Liput myyntiin 8. syyskuuta

Olympiavoittajina ja maailmanmestareina kiekkokauteen 2022–23 lähtevä A-maajoukkue aloittaa kautensa tänä vuonna Turussa. Karjala-turnaus pelataan Gatorade Centerissä 10.–13. marraskuuta. Myös Naisleijonat pelaa turnauksen avauspäivänä torstaina 10. marraskuuta Turussa ottelun, jossa vastaan asettuu Ruotsi.

Edellisen kerran Karjala-turnaus pelattiin Turussa vuonna 2012, NHL:n työsulun aikana.

Miesten Euro Hockey Tourilla pelaavat tästä kaudesta alkaen Suomi, Ruotsi, Tshekki ja Sveitsi, joka korvaa turnauksesta pois jätetyn Venäjän.

Viime vuosilta Karjala-turnauksesta tuttua Suomi-kiekkopäivää ei tänä vuonna järjestetä, mutta viikonlopun otteluiden yhteydessä lipunostaneilla on mahdollisuus ostaa maajoukkueiden tuotteita edulliseen hintaan maajoukkueiden Locker Room Salesta. Karjala-turnauksen ottelutapahtumien yhteydessä nähtävistä palkitsemisista ja muista ohjelmanumeroista kerrotaan lähempänä turnausta.

Karjala-turnauksen ohjelma:

Torstai 10.11.2022
14.30 Naisten maaottelu Suomi – Ruotsi
18.30 Sveitsi – Suomi

Tshekki ja Ruotsi pelaavat keskinäisen turnausottelunsa Tshekin isännöimänä 10.11., joukkueet saapuvat Suomeen perjantaina.

Lauantai 12.11.2022
12.30 Ruotsi – Sveitsi
16.30 Suomi – Tshekki

Sunnuntai 13.11.2022
12.30 Tshekki – Sveitsi
16.30 Suomi – Ruotsi

Karjala-turnauksen pääsyliput myy Lippu.fi torstaista 8.9. klo 15 alkaen. Istumapaikkaliput Suomen otteluihin maksavat aikuisilta alkaen 19 ja lapsilta alkaen 8 euroa. Seisomakatsomoon liput maksavat aikuisilta 8 ja lapsilta 4 euroa. Suomen pelin lipun lunastuksen yhteydessä voi lippukaupasta varata itselleen ilmaiseksi iltapelin lippuja vastaavan määrän ilmaislippuja ko. päivän päiväpeliin tai torstain naisten Ruotsi-otteluun. Erikseen ostettuna liput naisten Ruotsi-otteluun ja viikonlopun päiväpeleihin, joissa Suomi ei pelaa, maksavat aikuisilta 10 ja lapsilta 5 euroa.

Loppuvuodesta 2021 toteutetun ennakkomyynnin kautta lippunsa jo lunastaneet kontaktoidaan syyskuun aikana.

Maajoukkueiden kokoonpanot marraskuun maaotteluihin julkistetaan 31. lokakuuta.

Kotikatsomoissa Karjala-turnauksen otteluita voi seurata TV5-kanavan ja Discovery+-palvelun kautta.

Naisleijonien marraskuun EHT-turnauksen muut ottelut pelataan Vierumäellä ja Tikkurilassa, mukana turnauksessa ovat Suomen ja Ruotsin lisäksi Saksa, Sveitsi ja Tshekki. TV5 ja Discovery+-palvelu näyttävät otteluista torstain Ruotsi-pelin ja lauantain Tshekki-ottelun, muut ottelut näkyvät Leijonat.tv:n kautta.

Lähde: Leijonat.fi