Tshekin järjestelyt jääkiekon MM-kisojen alla huolestuttavat – Slovakia pelaa ”rakennustyömaan keskellä”

Jääkiekon MM-kisat alkavat perjantaina Tshekissä. Ostravan kisapaikka, jossa Slovakia kohtaa Saksan, on ollut vielä viime hetkiin saakka kuin rakennustyömaa.

Slovakian jääkiekkojoukkue, joka on yksi MM-kisojen haastajista, saapui Ostravaan aiemmin tällä viikolla. Kaupungissa pelattavat B-lohkon ottelut järjestetään Ostravar Arenassa, HC Vitkovicen kotiareenalla.

Slovakialaismedia Sportovy raportoi keskiviikkona, että kisapaikan valmistelut olivat vielä kaukana valmiista. ”Ostrava muutama tunti ennen MM-kisoja: kuin rakennustyömaa!” otsikoitiin jutussa, jossa kuvailtiin alueella liikkuvia trukkeja ja kuorma-autoja.

Tshekkiläinen Blesk-lehti otti kantaa slovakialaisten huoliin, todeten että vaikka valmisteluissa oli vielä paljon tehtävää, suurimmat ongelmat näyttivät ratkeavan ennen avauspeliä. ”Kaikki sujuu suunnitelmien mukaan, ja valmistelut ovat loppusuoralla”, totesi turnauksen markkinointijohtaja Martin Pesta.

Tshekki ja Slovakia aloittavat toimintansa huomenna, kun Tshekki kohtaa Prahassa Leijonat ja Slovakia pelaa ensimmäisen ottelunsa Ostravassa Saksaa vastaan.

Lähde: MTV Uutiset