Toinen erä tarjosi lisää jännitystä ja tapahtumia Suomen ja Ruotsin välisessä kiekkotaistossa. Ruotsi jatkoi vahvaa esitystään ja erän alkupuolella nähtiin muutamia tärkeitä tapahtumia.

Toinen erä tarjosi lisää jännitystä ja tapahtumia Suomen ja Ruotsin välisessä kiekkotaistossa. Ruotsi jatkoi vahvaa esitystään, ja erän alkupuolella nähtiin muutamia tärkeitä tapahtumia.

Ruotsin Victor Ejdsell joutui huitomisjäähylle ajassa 25:31, antaen Suomelle mahdollisuuden ylivoimaan. Kuitenkin ennen kuin Suomi pääsi hyödyntämään tilaisuutensa, Ahti Oksanen sai estämisen takia kahden minuutin jäähyn, ja joukkueet pelaavat neljällä neljää vastaan.

Ruotsi kuitenkin pääsi hyötymään erikoistilanteista. Ylivoimalla Mario Kempe onnistui maalinteossa ajassa 27:46 Niklas Hanssonin ja Linus Johanssonin syötöistä, ja Ruotsi siirtyi 3-1 johtoon.

Ruotsin vahva suoritus jatkui, kun Marcus Sylvegård lisäsi johtoa maalillaan ajassa 29:48. Victor Ejdsell oli jälleen mukana syöttöpisteellään, ja Ruotsi hallitsi nyt ottelua 4-1.

Suomi pyrki vastaamaan kovaan ruotsalaispaineeseen, mutta toisen erän päättyessä joukkueen täytyy löytää keinoja Ruotsin vahvan puolustuksen ja maalivahdin ohittamiseksi. Kolmas erä tulee olemaan ratkaiseva, kun Suomi yrittää kuroa eroa kiinni ja palata mukaan otteluun. Jääkiekon ystävät voivat odottaa tiivistä ja vauhdikasta loppuhuipennusta tässä jännittävässä Pohjoismaiden välisessä kohtaamisessa.