MM-pelaajat ottavat kantaa: Pukukopin yllättävä tavara herättää kysymyksiä

Britannian jääkiekkomaajoukkueen pelaajat yllättyivät sunnuntaina löytämästään esineestä pukukopistaan, mutta maanantaina se oli jo kadonnut.

Kuva kertoi enemmän kuin tuhat sanaa. Ison-Britannian jääkiekkomaajoukkueen pukukopissa oli sunnuntaina ennen ottelua Suomea vastaan yllättävä vieras: dildo.

Tämä herätti luonnollisesti monia kysymyksiä. Mitä se teki siellä, ja miksi?

Brittihyökkääjä Liam Kirk, joka pelasi kaudella 2022–2023 Mikkelin joukkueessa, suostui maanantaina vastaamaan kysymyksiin joukkueen harjoitusten jälkeen.

– Kyseessä on sisäpiirin vitsi. En voi paljastaa siitä paljoa, sanoi hieman huvittunut ja kiusaantunut Kirk.

– Kameroita pukukopissa ei yleensä ole, joten tämä ei todellakaan ollut tarkoitettu julkisuuteen, hän lisäsi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pöydällä komeili seksiväline, joka vahingossa päätyi kansainvälisen tv-lähetyksen kuviin. Kamerat tallensivat joukkueen paluun pukukoppiin, ja pian kuvankaappaukset välineestä levisivät laajalti sosiaalisessa mediassa.

Kuvan perusteella oli selvää, että pöydällä seisoi seksiväline, joka erottui selvästi hedelmien ja energiapatukoiden joukosta.

Kapteeni Robert Dowdin selitti, että kyseessä on joukkueen keskuudessa jaettava palkinto.

”Se on meidän sisäinen huumorinpätkämme. Jokainen, joka tekee jotain typerää tai hauskaa, saa sen seuraavan pelin jälkeen. Se on ikään kuin tunnustus jostain koomisesta. Mutta joo, se on meidän pieni sisäpiirivitsimme”, selitti kapteeni Robert Dowdin.

Dildo kuitenkin katosi

Liam Kirk, joka on aiemmin edustanut Jukureita urallaan, totesi, että brittipelaajat eivät ole tottuneet siihen, että heidän pukukoppiinsa kuvataan tv-lähetyksissä. [Jenni Gästgivar]

Isolle-Britannialle tilanne oli hieman kiusallinen. Haastattelun vieressä seisonut median yhteyshenkilö ohjeisti Dowdia olemaan puhumatta asiasta sen enempää.

Dowd otti huumorilla tilanteen. ”Ei tietenkään ollut tarkoitus, että se näkyisi, mutta ei tämä nyt mikään suuri juttu ole. En edes muista, kuka sen toi pukukoppiin. Se oli vain poikien juttu.”

Kysymys kuitenkin jäi ilmassa: jatkaako joukkue pönäkän palkinnon jakamista vai ei.

– En tiedä. En ole nähnyt sitä tänään. Katsotaan, Kirk hymähti.

Robert Dowd osoitti kykynsä suhtautua tekopeniskeskusteluun huumorilla. [Jenni Gästgivar]

Lähde: Iltalehti