Leijonille ensimmäiset NHL-vahvistukset – Olli Määttä ja Kasperi Kapanen MM-kotikisoihin

Leijonille MM-kotikisoihin ensimmäiset NHL-vahvistukset kun Olli Määttä ja Kasperi Kapanen tulossa Leijonien matkaan

Suomen jääkiekkomaajoukkueelle, Leijonille, on tulossa kaksi uutta vahvistusta tuleviin jääkiekon MM-kisoihin. Kasperi Kapanen, joka pelaa NHL:ssä St. Louis Bluesin riveissä, on ilmoittanut liittyneensä armeijan palvelukseen, mutta hän pääsee silti mukaan kisoihin. Toinen uusi pelaaja on Olli Määttä, joka pelaa Detroit Red Wingsissä.

Kasperi Kapanen on yksi Suomen kärkipelaajista ja hän on pelannut NHL:ssä jo useamman kauden. Kapanen liittyi armeijan palvelukseen huhtikuussa, mutta hän pääsee silti mukaan MM-kisoihin, koska onnistui neuvottelemaan itselleen poikkeusluvan. Kapanen on ollut tällä kaudella St. Louis Bluesin yksi tärkeimmistä pelaajista, ja hänen panoksensa joukkueelle on ollut merkittävä. Nyt hän tuo tätä arvokasta kokemusta mukanaan Leijonien riveihin.

Toinen uusi pelaaja, Olli Määttä, on myös kokenut NHL-pelaaja. Määttä on pelannut urallaan yli 400 NHL-ottelua ja voittanut kaksi Stanley Cup -mestaruutta Pittsburgh Penguinsin riveissä. Tällä kaudella hän on pelannut Detroit Red Wingsissä ja onnistunut tekemään tehopisteitä vahvalla tasolla. Määttä tuo Leijonien puolustukseen arvokasta kokemusta ja taitoa.

Leijonat lähtevät MM-kisoihin vahvalla joukkueella, jossa on monta kokenutta pelaajaa ja nyt myös nämä kaksi uutta tulokasta. Suomen joukkue on ollut menestyksekäs viime vuosina ja voittanut kaksi kertaa MM-kultaa kolmen vuoden aikana. Toivotaan, että Kapanen ja Määttä tuovat lisää voimaa ja taitoa joukkueeseen ja auttavat Leijonia menestymään myös tulevissa kisoissa!