Leijonien matkaan mukaan tullut hyökkääjä Harri Pesonen: “Kiva on taas Suomen joukkueessa ja suomalaisten edessä pelata”

Sveitsissä SCL Tigersin joukkueessa pelaava hyökkääjä Harri Pesonen on tunnettu nimi maajoukkueen kokoonpanossa. Kokemusta löytyy Leijonapaidassa pelaamisesta ja hän haluaa niitä kokemuksia lisää varmasti.

Leijonat otti tuntumaa Vaasan Sähkö Arenan jäähän tiistaina alkuillasta. Vauhti oli kovaa ja sen vahvisti myös hyökkääjä Harri Pesonen. Hän ja Markus Granlund liittyivät Leijonien MM-leiritykseen mukaan toisella viikolla.

– Ihan kiva on tulla, vaikka tietysti pojilla on jo viikko alla. Kova vauhti siellä oli treeneissä, että kyllä hiki tuli tänään, että pysy mukana, naurahtaa Pesonen.

Menestys motivoi

Harri Pesosella on viime kaudelta niin olympiakultaa kuin maailmanmestaruuskin. Leijonapaita sopi kuitenkin myös nyt hyökkääjän päälle.

– Ainahan sitä täytyy vähän pohtia, kun se oma päätyö on paketissa, mutta tässä on vähän huilattu ja taas on kiva lähteä touhuun mukaan. Nyt on uusi kausi ja uudet jutut. Ei siihen hommaan kyllästy.

Menestys motivoi haluamaan lisää.

Suomalaisten eteen

Pesonen pelaa Sveitsissä, SCL Tigersin riveissä, joten Suomen kaukaloissa häntä ei ole sitten viime kevään nähty. Suomessa pelaaminen maistuu, ja sekä Vaasaan että Poriin hän toivoo runsasta yleisöä.

– Itsellä kun pääosin kaikki pelit ovat ulkomailla, niin kiva on taas Suomen joukkueessa ja suomalaisten edessä pelata.

Suomi kohtaa Tanskan Nordic cupin otteluissa torstaina 20.4. Vaasassa ja 21.4. Porissa. Ottelu alkaa Vaasassa kelo 18.30 ja Porissa kello 19.

Lähde: Leijonat.fi

Leijonien Karjala-turnauksen otteluohjelma julkaistu - Liput myyntiin torstaina 21.9.2023Lue lisää