Puolustaja Antti Tuomisto: ”Siinä saa laittaa kaikki likoon, että pärjää ja saa olla mukana”

Porilaislähtöinen, nyt Turun palloseurassa pelaava puolustaja Antti Tuomisto on ollut mukana kevään MM-leirityksessä sen alusta lähtien.  

Leijonien toinen MM-leiriviikko käynnistyi Vaasasta. Tuomisto kuvaa fiilistä hyväksi ja kilpailua kovaksi.

– Kiva päästä myös tälle toiselle viikolle. On paljon kovia pelaajia ja vähän paikkoja, että totta kai siinä on tosi kova kilpailu. Siinä saa laittaa kaikki likoon, että pärjää ja saa olla mukana.

Tuomisto on edustanut Suomea mm. U18-vuotiaiden MM-kisoissa ja U20-joukkueessa erilaisissa turnauksissa.

Paluu Poriin

Tuomisto on syntyisin Porista ja juniorivuodet hän pelasi Porin Ässissä. Nordic cup etenee perjantaiksi Poriin, ja siitä on Tuomistolla hyvät tunnelmat.

– Porissa on aina vähän erilaista pelata, että hienoa, jos pääsee Leijonapaidassa sinne pelaamaan. Se on hieno kokemus. Katsomossa on varmaan enemmän tuttuja kuin muilla paikkakunnilla.

Kevään odotukset

Tiukkatahtinen leiritys jatkuu Leijonilla aivan kevään MM-kisoihin saakka. Mitä lähemmäs MM-Tamperetta mennään, sitä kovemmaksi pelit muuttuvat.

Tuomisto povaa Tanska-pelistä taas astetta kovempia kuin ensimmäisen viikon pelit. Oma tavoite kevään suhteen on selvä.

– Totta kai se, että pysyy mukana niin pitkään kuin mahdollista. Joka päivä tehdään niin paljon töitä, että on seuraavana päivänä mukana.

Suomi kohtaa Tanskan kahdesti Nordic cupissa. Vaasassa pelataan torstaina 20.4. kello 18.30 alkaen. Leijonat siirtyvät perjantaiksi 21.4. Poriin, ja siellä ottelu alkaa kello 19.00.

Lähde: Leijonat.fi