Koululaisia MM-kisoissa – ”Hieno reissu ja haluan katsomaan kisoja uudestaan!”

MM-kilpailut ovat olleet monelle katsojalle hieno elämys ja kokonaisuudessaan ainutlaatuinen spektaakkeli, jota varmasti muistellaan vielä vuosienkin päästä. Kun on uusi halli, jännittäviä pelejä, hyvää seuraa ja mahtava tunnelma, niin tarvitseeko enää muuta ollakaan, kun saadaan hienoja fiiliksiä pitkän pandemiajakson jälkeen

Hallissa on ollut myös muutamia koululaisryhmiä ja tapahtuma on myös heille ollut melkoinen elämys.

Tamperelaisen Leinolan koulun 4B-luokka pääsi eilen keskiviikkona, katsomaan ottelua Norja vs. Itävalta. Nopean gallupin mukaan luokasta 6/20 oli käynyt Nokia Areenalla aiemmin eli tiedossa oli jo suurimmalle osalle elämys nähdä uusi halli.

Oppilaiden pelireissu alkoi tutustumisella Fan Zoneen, jossa moni olisi viihtynyt vaikka kuinka pitkään, olihan alueella paljon lapsille sopivia asioita. Pääsponsori Skodan pisteellä pahviset kypärät löysivät nopeasti tiensä lasten päähän. Jotain vielä mahtavampaa oli tiedossa, kun luokan tanssiessa Macarenaa, oppilaille tuotiin pääsponsorin pelipaidat. Näin 4B oli kuin joukkue yhtenäisessä peliasussaan ja olihan opettajankin helpompi löytää oppilaansa, kun porukka oli hyvin yhtenäinen. Varmasti joukkue oli vielä yhtenäisempi tämän reissun jälkeen, sillä tunnetustihan tälläiset ekstra- jutut tiivistävät yhteishenkeä.

Oppilaiden haastatteluissa tuli paljon hienoja asioita ja tunnelmia reissusta:

– Peli oli huikean jännittävä ja en olisi uskonut, että pelin katsominen on näin hienoa paikan päällä, kun en juuri kotona katso telkkarista jääkiekkoa!

– Ennen peliä olleet alkujutut olivat todella hienot, kun mm. jäähän heijastettiin erilaisia kuvioita!

– Halli oli todella hieno ja iso!

–Valoshow oli hyvin vaikuttava ja äänet oli mielettömät!

– Referee dance oli tosi hauska!

– Fan zone oli hieno ja tosi mukava, että siellä oli kaikki tekeminen ilmaista!

– Paidat oli kyllä huippua!

– Hieno reissu ja haluan kisoja katsomaan uudestaan!

– On meillä vaan hieno luokka, kommentoi opettaja

Lähde: Leijonat.fi