Kanadan NHL-tähtien nöyryytys lähellä – Draamaa MM-kisojen kulisseissa: ”Näin on, saatana!”

Kanada voitti MM-kisojen Itävalta-ottelun niukasti 7–6 tiistaina. Ottelun jälkeen pukukopissa oli havaittavissa sarkastisia kommentteja vaikeaksi muodostuneen pelin johdosta.

Kanada oli lähellä menettää kasvonsa, sillä joukkue menetti 40 peliminuutin jälkeen johtoasemansa 6–1 päästämällä Itävallan tekemään viisi maalia päätöserässä. Itävalta oli lähellä historiansa suurinta voittoa, mutta John Tavaresin jatkoaikamaali käänsi pelin Kanadan hyväksi, ja lopputulokseksi jäi 7–6.

– Tämä on hyvä oppitunti. Tämä herättää ehdottomasti huomiomme. Meidän pitää luottaa peliimme, jatkaa identiteettimme rakentamista ja hallita tunteitamme, kommentoi Tavares Kansainvälisen jääkiekkoliiton verkkosivuilla.

Ottelun jälkeen Kanadan NHL-tähtiä vilisevässä pukukopissa vallitsi sarkastinen tunnelma. Varakapteeni Andrew Mangiapane astui sisään virnistäen ja taputtaen.

– Hyvä voitto, pojat, huikkasi Mangiapane.

– Näin on, saatana! joku vastasi takaisin.

Kanada johtaa nyt kisojen A-lohkoa kahdeksalla pisteellään. Sveitsi (8), Suomi (7) ja Tshekki (6) seuraavat perässä. Leijonat kohtaavat Itävallan torstaina.

Lähde: MTV Uutiset

Vastaa