Jukka Jalonen ja Leijonat yllättivät Jesse Puljujärven lämpimällä eleellä Prahan jäällä

Suomen miesten jääkiekkomaajoukkue, Leijonat, treenasi tiistaina Prahan O2 Areenan harjoitushallissa. NHL-hyökkääjä Jesse Puljujärvi sai iloisen yllätyksen syntymäpäivänsä kunniaksi.

Leijonien koko joukkue, koostuen 23 kenttäpelaajasta ja kolmesta maalivahdista, päätti tiistain harjoitussession Prahan O2 Areenan jäällä. Kun treenit olivat edenneet vartin verran, päävalmentaja Jukka Jalonen kutsui joukkueen keskelle.

Jalonen halusi jakaa lämpimän viestin, muistaen yhden pelaajan erityispäivän.

Jään kajahtaessa tutuista kannustushuudoista, koko joukkue yhtyi laulamaan:

”Paljon onnea vaan, paljon onnea vaan, paljon onnea vaan, Jesse!”

Jesse Puljujärvi, juhlakalu itse, hymyili leveästi, ottaen yllätyksen kiitollisena vastaan.

”Näin sattui käymään! Toukokuussa pelataan MM-kisat ja syntymäpäivä sattui samaan syssyyn – ei voi mitään!” Puljujärvi kertoi MTV Urheilulle.

Vaikka Puljujärvi ei ollut vielä viikonloppuna varma paikastaan MM-kisajoukkueessa, iloinen uutinen saapui sunnuntaina, kun hänen nimensä löytyi Leijonien listalta.

”Oli kiva päästä jengiin mukaan. Nyt painetaan pari hyvää viikkoa tässä. Mahtava fiilis”, Puljujärvi sanoi hymyillen Prahassa.

Puljujärven kausi sai kunnolla vauhtia vasta vuodenvaihteen jälkeen, kun hän toipui lonkkaleikkauksesta. Hän aloitti harjoittelun NHL-seura Pittsburgh Penguinsin kanssa ja solmi lopulta kahden vuoden sopimuksen seuran kanssa.

”Olen innoissani saadessani lisää pelejä tälle kaudelle täällä. Pääsee taas pukemaan Suomi-paidan päälle ja pelaamaan hyvien jätkien kanssa”, Puljujärvi sanoi päättäväisesti.

Leijonien MM-urakka alkaa perjantaina, kun he kohtaavat turnauksen isäntämaan Tshekin.

Lähde: MTV Uutiset