Jesse Puljujärvi hakee vielä tehojaan – Olli Jokinen korostaa kärsivällisyyttä: ”Pisteet ovat plussaa”

Pitkä pelaamattomuus ja uusi startti NHL-uralla näkyvät Jesse Puljujärven otteissa. MTV Urheilun asiantuntija Olli Jokinen suosittelee kärsivällisyyttä tehojen odottamisessa.

Jesse Puljujärvi onnistui maalinteossa Iso-Britanniaa vastaan, mutta samaan aikaan nuori ketjukaveri Oliver Kapanen on jo paukuttanut MM-turnauksessa viisi maalia kolmessa pelissä.

Norjaa vastaan Puljujärvellä oli useita maalipaikkoja, mutta verkko ei heilunut. Sen sijaan Kapanen ja Arttu Hyry vastasivat Leijonien osumista 4–1-voitossa.

Puljujärvi kävi vuosi sitten molempien lonkkien leikkausoperaatiossa ja palasi kaukaloon vasta vuodenvaihteen jälkeen Pittsburgh Penguinsin AHL-farmijoukkueen kautta. Loppukausi NHL:ssä sujui vaihtelevalla peliajalla.

MTV Urheilun asiantuntija Olli Jokinen haluaa muistuttaa pelaamattomuuden vaikutuksesta Puljujärven otteisiin. Silti onnistumisia voidaan vielä odottaa, kun pelit kovenevat.

– Häneltä voidaan odottaa maaleja, kun päästään pelaamaan sitä kahdeksatta peliä. Alkusarjan onnistumiset ovat plussaa jatkopelejä ajatellen, Jokinen arvioi.

– Realistinen pitää kuitenkin olla. Nykyinen ”Pulju” kykenee tuottamaan riistoja, menemään maalille ja olemaan hyvä kiekottomana, mutta pisteet ovat aina plussaa, Jokinen summaa.

Lähde: MTV Uutiset

Vastaa