Jääkiekon MM-kisat saa näkyä sittenkin jatkossa MTV:llä – Leijonien pelit ja mitalipelit näkyy mittavalla sopimuksella MTV:llä

MTV ja Viaplay on sopineet jääkiekon miesten MM-kisojen vapaasti katsottavien otteluiden lähetyksistä vuosille 2024-2028. Sopimuksen ansiosta MTV näyttää myös jatkossa jääkiekon MM-kisojen kaikki Suomen maajoukkueen ottelut sekä molemmat välieräottelut ja finaalin. Osana isoa sopimusta on myös vapaasti esitettäviä Englannin Valioliigan otteluita keväällä 2023 sekä NHL-otteluita syksyllä 2023 lähtien.

MTV ja C More näyttävät kevään 2023 jääkiekon MM-kisat yksinoikeudella, jonka jälkeen mediaoikeudet siirtyvät Viaplaylle vuosiksi 2024-2028. Nyt solmitun sopimuksen ansiosta MTV kuitenkin saa näyttää kaikki Suomen maajoukkueen MM-kisaottelut ja myös välierät ja finaaliin jopa vuoteen 2028 asti.

MM-kisaottelut näytetään MTV3-kanavalla, MTV Katsomossa ja C Moressa.

– MTV on näyttänyt jääkiekon miesten MM-kisoja jo yli kymmenen vuoden ajan. Mahtavaa, että myös jatkossa saamme vahvalla osaamisella tuomaan suomalaisille Leijonien otteet MM-kaukaloista ja nostattamaan kisahuumaa kotikatsomoissa, MTV:n toimitusjohtaja Johannes Leppänen hehkuttaa

– Elisa Viihde Viaplaylla on upea ja jatkuvasti kasvava urheiluportfolio Suomessa. Odotamme erityisesti, että pääsemme näyttämään jokaisen ottelun miesten jääkiekon MM-kisoista vuodesta 2024 lähtien. Yhteistyö MTV:n kanssa tuo suomalaisfaneille hienon maistiaisen isosta tarjonnastamme, Peter Nørrelund, Viaplay Groupin Chief Sports Officer sanoo.

Myös Valioliigaa ja NHL-otteluita saadaan MTV:lle

Myös uuden sopimuksen myötä kevään 2023 ajan MTV Subilla, MTV Katsomossa ja C Moressa katsotaan joka viikko Englannin Valioliigan huippuottelua lauantai-iltapäivisin kello 17 lähtien. Ensimmäinen peli on luvassa jo uudenvuodenaattona.

Syksystä 2023 eteenpäin on luvassa viikoittainen suora NHL-ottelu. MTV:n vapaasti katsottavilla kanavilla katsotaan kevään 2023 aikana myös esimerkiksi viikoittaisia Liiga-otteluita, amerikkalaisen jalkapallon Super Bowlia ja jalkapallon Mestarien liigan finaalia.

C Moren tarjonnassa jääkiekkoa on ennestään paljon. Kevään MM-kisojen ohella katsottavissa on kotimaisen Liigan kaikki pelit, CHL-kauden huipennus, Ruotsin SHL ja Sveitsin liiga.

Jalkapallon faneille C More näyttää niin Mestarien liigan kuin myös Espanjan La Ligan ja Italian Serie A:n kauden kaikki pelit.

MTV:n ja Viaplayn mediaoikeuksien sopimus:

Jääkiekon miesten MM-kisat: kaikki Suomen maajoukkueen ottelut, molemmat välieräottelut sekä finaaliottelu vuosina 2024–2028

Valioliiga: 18 ottelua kevätkaudella 2022–2023

NHL: Viikoittainen ottelu kaudesta 2023–24 alkaen

Lähde: MTV Uutiset