Suomi murskasi Unkarin 1-7 lopputuloksella

Suomi oli vahvempi tänään lukemin 1-7

Suomen jääkiekkomaajoukkue kävi vakuuttavaa taistelua Unkaria vastaan kansainvälisessä ottelussa. Ottelun ensimmäinen erä käynnistyi vauhdikkaasti, ja Suomi siirtyi nopeasti johtoon. Mikko Lehtonen laukoi kiekon maaliin hienosta Mikko Rantasen ja Atte Ohtamaan syötöstä, ja Suomi meni 1-0 johtoon.

Unkari joutui ottamaan jäähyllä rangaistuksen, kun Istvan Terbocs huitoi vastustajaa. Suomi ei kuitenkaan onnistunut hyödyntämään ylivoimatilannetta. Ensimmäisen erän loppupuolella molemmat joukkueet taistelivat kovasti, mutta maaleja ei enää nähty. Suomi piti johtoasemansa erätauolle mentäessä.

Toinen erä alkoi Unkarin jäähyllä, kun Istvan Sofron rangaistiin kampituksesta. Suomi käytti tilaisuuden hyväkseen ja Kaapo Kakko viimeisteli ylivoimamaalin hienon Joel Armian ja Antti Suomelan syötön jälkeen. Suomi siirtyi jo 2-0 johtoon.

Unkari kuitenkin vastasi nopeasti, kun Balazs Sebok pääsi maalintekoon Tamas Pozsgain ja Vilmos Gallon syötöstä. Unkari oli takaisin pelissä mukana. Ottelun edetessä Unkari joutui jäähyllä, kun Milan Horvath sai rangaistuksen kampituksesta.

Kolmannessa erässä Suomen ylivoimapeli jatkui vahvana. Atte Ohtamaa lisäsi Suomen johdon 3-1:een hienolla maalilla Mikko Rantasen ja Sakari Mannisen syötöistä. Unkari otti jälleen jäähyn, kun Gergo Nagy rikkoontui kampituksesta.

Suomi hyödynsi ylivoimatilanteen jälleen tehokkaasti, kun Teemu Hartikainen viimeisteli maalin Mikko Rantasen ja Mikko Lehtosen syötöistä. Suomi johti 4-1. Kasperi Kapanen lisäsi Suomen johtoa 5-1:een hienolla osumalla Kaapo Kakon ja Antti Suomelan syöttöjen avustamana.

Unkarin rangaistusaitio täyttyi jälleen, kun Janos Hari rikottiin kampituksesta. Suomi käytti tilaisuuden hyväkseen, kun Waltteri Merelä osui maalipuiden väliin Hannes Björnisen ja Niklas Frimanin syöttöjen jälkeen. Suomi johti jo 6-1.

Unkari joutui vielä yhteen jäähyyn, kun Roland Kiss sai kampituksesta rangaist

uksen. Suomi hyödynsi tilanteen jälleen ja Joel Armia viimeisteli hienon maalin Jussi Olkinuoran ja Olli Määtän syötöistä. Ottelu päättyi Suomen vakuuttavaan 7-1 voittoon.

Suomi esitti ottelussa vahvaa peliä ja hyödynsi tehokkaasti ylivoimatilanteet. Joukkueen maalintekijät olivat kunnostautuneet, ja maalivahti torjui hyvin Unkarin yritykset. Suomi jätti ottelusta vakuuttavan jäljen ja jatkaa vahvalla itseluottamuksella kohti seuraavia haasteita.

Suomen seuraava ottelu on Itävaltaa vastaan, ja se pelataan 20.5.2023 klo 16:20. Suomi pyrkii jatkamaan vahvoja esityksiään ja ottamaan tärkeitä pisteitä tästä kohtaamisesta. Ottelu tarjoaa jännittävän tilaisuuden nähdä, miten Suomi pärjää haastavassa ottelussa Itävaltaa vastaan. Kannattajat odottavat innolla tämän kohtaamisen alkamista.

Leijonien Karjala-turnauksen otteluohjelma julkaistu - Liput myyntiin torstaina 21.9.2023Lue lisää