Yleisö pääsi testaamaan pelitaitojaan NHL22-pelipisteellä

Gatorade Centerissä pääsi lauantain aikana pelaamaan ”änäriä” Xboxilla ja Pleikkarilla.

SportsGamerin Janne Tarvonen ja Juuso Sirkola olivat koonneet kuuden koneen pelipisteen yleisön iloksi. Vastaavat tapahtuvat ovat Tarvosen mukaan viime aikoina lisääntyneet, mutta edelleen heidän pääasiallinen työ on erilaisten peliturnausten ja -liigojen pyörittäminen.

 –  Turnaukset on pääosin toki virtuaalitapahtumia, mutta erilaiset finaaliturnaukset pyritään sitten järjestämään ihan fyysisinä tapahtumina.

Tällä kerralla herrat olivat ottaneet mukaansa myös änärin tuoreet eWorld Championshipin voittajat Eki Tammenpään ja Valtteri Virtasen, jotka olivat myös valmiina tarttumaan yleisön haasteisiin.

– No totta kai sitä lähdetään haasteeseen mukaan myös itse, jos sellainen tulee, nauraa Sirkola.

Herrat olivat lähettäneet promoottorit matkaan kiertämään Gatorade Centeriä houkuttelemaan pelaajia mukaan kokeilemaan pelaamista.

– Nykyaikana nämä pelit on jo aikalailla simulaattoreita ja todentuntuisia. Kyllä sinne pystyy hyvin tuomaan juttuja ihan oikeasta kiekkopelistä, jos haluaa siirtää pelissä nähtyjä pelaajien kikkoja sitten – vähintään ainakin ottaa vaikutteita, Tarvonen taustoittaa.

Lähde: Leijonat.fi

Leijonien Karjala-turnauksen otteluohjelma julkaistu - Liput myyntiin torstaina 21.9.2023Lue lisää