Viaplay esitteli uuden leijonaäänensä Suomen jääkiekon MM-kisoissa – Marko Anttila mukana tiimissä

Viaplay julkisti uuden tv-tiiminsä jääkiekon MM-kisojen katselijoille.

Jääkiekon MM-kisojen televisiointioikeudet siirtyvät keväästä alkaen Viaplaylle, joka esitteli uuden tiiminsä keskiviikkona Helsingissä.

Leijonien uusi pääselostaja on kokenut NHL-selostaja Antti Mäkinen, joka on aiemmin kommentoinut Suomen maajoukkueen otteluita jo vuodesta 2016 lähtien.

Muut selostajat, kuten Niki Juusela, Jussi Eskola, Tero Kainulainen, Velja Engström ja Mikko Aaltonen, ovat kaikki tuttuja Viaplayn lähetyksistä eri lajeista.

Päästudioisäntänä toimii odotetusti NHL- ja formulalähetyksistä tuttu Iiro Harjula. Muita juontajia ovat Mervi Kallio, Ville Klinga ja Tuomas Meling, sekä toimittajina Suvi Hakkarainen ja Katariina Kiviranta.

Viaplayn lähetyksissä asiantuntijoina nähdään Riku Helenius, Esa Pirnes, Ossi Väänänen, Jussi Jokinen, Ville Nieminen ja Mikko Lehtonen. Uusina asiantuntijoina liittyvät mukaan Vaasan Sportin päävalmentaja Risto Dufva ja entinen leijonakapteeni Marko Anttila.

MM-kisojen tv-oikeudet ovat siirtyneet Viaplaylle viiden vuoden sopimuksella, aiemmin kisoja näyttivät MTV ja C More. Suomen ottelut ovat edelleen katsottavissa vapaasti MTV3-kanavalla. Selostajista MTV3:n osalta ei ole vielä tietoa.

Tälläisellä tiimillä Viaplay lähtee MM-kisoihin.

MM-kisat pelataan Tshekissä Prahassa ja Ostravassa 10.–26. toukokuuta, ja Leijonat pelaavat alkulohkonsa Prahassa.

Lähde: Ilta-Sanomat