Jääkiekkoseuranta Uutiset USA:n Alex Galchenyuk välieräottelusta: ”Ei ole toista joukkuetta, jonka kohtaisimme mieluummin”

USA:n Alex Galchenyuk välieräottelusta: ”Ei ole toista joukkuetta, jonka kohtaisimme mieluummin”


Yhdysvaltojen joukkueen yksi NHL-tähdistä on Alex Galchenyuk. Hän on innoissaan päästessään pelaamaan Leijonia vastaan uudelleen, mutta haaste ei tule olemaan helppo.

– Suomella on taitava joukkue. Ovathan he kotijoukkue ja heillä on mahtava kannatus hallilla. Ei kuitenkaan ole toista joukkuetta, jonka kohtaisimme mieluummin välierässä.

Galchenyuk kertoo, etteivät he voi antaa tunteiden vallata pelissä samoin kuin alkulohkon ottelussa Suomea vastaan. Hänen mukaansa heidän joukkue on kasvanut merkittävästi turnauksen edetessä pidemmälle.

– Uskon joukkueeseemme. Meiltä ei hyödytä kriitikoiden puheet turnauksessa menestymisestämme. Me teimme puolivälieräottelussa tärkeitä maaleja ja olemme nyt oikealla reitillä. Sillä on hyvä jatkaa.

Nyt Galchenyuk on tohkeissaan päästessään pelaamaan jälleen Tampereella lyhyen Helsingin vierailun jälkeen.

– On ihanaa pelata jälleen Tampereella, tänne joukkueemme kuuluu!

Lähde: Leijonat.fi

Related Post

Leijonat kotijäällä myös joulukuussa – Sveitsin EHT-turnauksen avausottelu Suomi-Tshekki Helsingin jäähallissa 15.12., liput nyt myynnissäLeijonat kotijäällä myös joulukuussa – Sveitsin EHT-turnauksen avausottelu Suomi-Tshekki Helsingin jäähallissa 15.12., liput nyt myynnissä

Turussa ensi viikolla pelattavan Karjala-turnauksen lisäksi A-maajoukkueen otteita pääsee kotimaassa katsomaan paikan päälle torstaina 15. joulukuuta, kun Leijonat avaa Sveitsin EHT-turnauksen Helsingin jäähallissa. Vastustajaksi Suomi saa Helsinkiin Tshekin, ottelu alkaa