Jääkiekkoseuranta Uutiset Esa Lindell on valmis USA:n kaatoon: ”Kaksi peliä jäljellä tätä kautta, täysillä loppuun asti!”

Esa Lindell on valmis USA:n kaatoon: ”Kaksi peliä jäljellä tätä kautta, täysillä loppuun asti!”


Dallas Starsin puolustaja Esa Lindell saapui Suomen MM-turnaukseen viimeisten pelaajien joukossa. Tilanne ei ole kuitenkaan ollut ongelma, ja joukkueen mukaan solahtaminen on sujunut mutkattomasti.

Konkreettisiakin toimenpiteitä on joukkueessa tehty, jotta tuoreimmat vahvistukset pääsevät samalle kartalle muiden kanssa.

– Ensimmäisinä päivinä valmentajat näyttivät videoita sekä ylivoimasta että alivoimasta. Sitten halusin katsoa omat vaihdot pelin jälkeen videolta. Täällä kuitenkin pelityyli on erilainen kuin NHL-peleissä. Brittipeli tuntui siltä, että pääsin hyvin mukaan.

Oletko päässyt joukkueeseen hyvin mukaan myös kentän ulkopuolella?

– Kyllä olen, todella hyvin. Tunsin ennestään noin puolet joukkueesta ennen tätä turnausta. Hyvin on otettu mukaan!

Yhdysvaltain joukkue perui jääharjoituksensa eilen. Lindell arveli sen johtuvan siitä, että USA:n joukkue siirtyi Helsingistä Tampereelle.

– Ehkä he ottavat päivän levon kannalta.

Lindell arvelee tämän päivän pelistä tulevan nopeatempoisen ja samankaltaisen pelin kuin Slovakiaa vastaan oli. Mikäli USA:n maalivahtina on Boston Bruinsin Jeremy Swayman, Lindellin mukaan vastassa on laadukas veskari.

– Pelasin Bostonia vastaan kahdesti aivan alkukaudesta. Omaa energiatasoonsa peliin Lindell kuvaa hyväksi.

– Kaksi peliä jäljellä tätä kautta, täysillä loppuun asti!

Lähde: Leijonat.fi

Related Post

MM-kisat maanantaina: Toiseksi viimeinen MM-kisojen alkusarjapäivä Sveitsi, Saksa, Ruotsi ja Suomi ovat varmistaneet paikan puolivälieriinMM-kisat maanantaina: Toiseksi viimeinen MM-kisojen alkusarjapäivä Sveitsi, Saksa, Ruotsi ja Suomi ovat varmistaneet paikan puolivälieriin

Toiseksi viimeinen MM-kisojen alkusarjapäivä on käynnistymässä. Sveitsi, Saksa, Ruotsi ja Suomi ovat varmistaneet paikan puolivälieriin entä putoaako Kazakstan vai Italia ja Itävalta vai Iso-Britannia B-lohkoon? Ne selviää tänään