Jääkiekkoseuranta Uutiset USA:n Adam Gaudette ei anna Nokia Arenan yleisön häiritä – ”Pelimme on helpottunut kun olemme saaneet pelata enemmän yhdessä”

USA:n Adam Gaudette ei anna Nokia Arenan yleisön häiritä – ”Pelimme on helpottunut kun olemme saaneet pelata enemmän yhdessä”


Ottawa Senatorsien keskushyökkääjä Adam Gaudette siirtyi USA:n joukkueen mukana takaisin Helsingistä Tampereelle ja sanoo nauttivansa kaupungista

– Vaimoni ehtii paremmin tutustua ympäristöön ja hän on kovasti innoissaan.

Gaudette ei koe paineita siitä, että pelataan Suomen maaperällä ja Nokia Arena kannustaa kotijoukkuetta voimallisesti.

– Tämän päivän pelistä tulee hauskaa. Suomen joukkue on taitava, heillä on hyviä pelaajia joukkueessaan. Aiomme käyttää kaikki vahvuutemme heitä vastaan.

Suomen vastustajalla on selvät askelkuviot otteluun.

– Meidän täytyy vähentää jäähyjen määrää. Luonnollisesti haluamme voittaa kultaa näissä kisoissa, Gaudette toteaa rennosti hymyillen.

Yhdysvaltojen joukkue on selvästi parantanut suoritustaan turnauksen edetessä. Kovin nuoreksi ja kokemattomaksi leimaantunut joukkue on ryhdistäytynyt merkittävästi. Gaudette selittää sitä löytyneellä pelirutiinilla.

– Pelimme on helpottunut kun olemme saaneet pelata enemmän yhdessä.

Tiedossa on huikea ottelu, jossa molemmat joukkueet haluavat kiihkeästi paikan finaaliin. On myös mielenkiintoista nähdä, vaikuttaako Nokia Arenan loppuunmyyty katsomo kuitenkin joukkueiden suoritukseen ja millä tavoin.

Lähde: Leijonat.fi

Related Post