Tšekin fanit harmissaan: ”Pettyneitä MM-tuotevalikoimaan”

Tšekin fanit pettyneitä maajoukkueen virallisen peliasun puutteeseen ja vaativat monipuolisempaa tuotevalikoimaa.

Tšekissä vallitsee MM-kisahuuma, mutta paikalliset jääkiekkofanit ovat pettyneitä maan jääkiekkoliiton kyvyttömyyteen tarjota monipuolista ja asianmukaista tuotevalikoimaa.

Blesk-lehden mukaan fanikaupasta, joka avattiin vain päivää ennen kisoja, ei löydy lainkaan Tšekin maajoukkueen kotikisoissa käytettyjä pelipaitoja, mikä on ollut pettymys monille.

Kaupassa myydään ainoastaan punaisia ja valkoisia paitoja Euro Hockey Tourilta, ja nekin ovat koristeltu mainoksilla. Samoja paitoja saa myös ilman mainoksia, mutta vain lasten koossa.

Ongelma ei kuitenkaan ole rajoittunut vain Tšekkiin, vaan se koskee kaikkia maita. Nike, joka valmistaa pelipaitoja, ei ole tuonut MM-turnauksessa käytettyjä virallisia pelipaitoja kuluttajamyyntiin.

Blesk myöntää tämän ongelman ja kiinnittää huomionsa fanikaupan muuhun tarjontaan.

Fanit voivat valita kuuden eri lippiksen, viiden college-paidan, kolmen pipon ja t-paidan sekä kahden huivin välillä. Tuotteita on saatavilla eri väreissä, mutta niiden design on samankaltainen.

Suppeaa ja mielikuvituksetonta valikoimaa on kritisoitu voimakkaasti fanien keskuudessa, ja palautetta on jaettu runsaasti liiton sosiaalisen median kanavilla.

Lehti korostaa, että nyt olisi ollut hyvä tilaisuus tehdä voittoa.

”Erityisesti kotikisoissa, joissa olisi voitu tehdä myyntiennätyksiä, tämä on täysin noloa”, Blesk kommentoi.

Tšekin maajoukkueen intohimoiset kannattajat odottivat innolla saavansa ostettua pelipaidan, mutta pettymys oli suuri. [Jenni Gästgivar]

Lähde: Iltalehti