Suomi taistelee vastaan, mutta Tshekki hallitsee ensimmäistä erää

Tampereella pelattavassa jännittävässä ottelussa Suomi ja Tshekki kohtaavat toisensa. Ottelun ensimmäinen erä tarjosi runsaasti tapahtumia ja jännitystä kaukalossa.

Ensimmäinen isku nähtiin varhaisessa vaiheessa, kun Suomen Oskari Laaksonen passitettiin jäähylle huitomisen takia ainoastaan kahden minuutin ajaksi. Tshekki näki tilaisuutensa ja käytti ylivoimansa hyväkseen. Daniel Vozenilek vei vieraat johtoon ylivoimamaalilla, syöttäjinä Tomas Filippi ja Petr Zamorsky.

Tshekki ei kuitenkaan tyytynyt vain yhteen maaliin. Puolivälissä erää Matej Stransky lisäsi johtoa osumallaan, syöttäjinä Ondrej Kovarcik ja Lukas Sedlak. Tshekin maalijuhlat jatkuivat, kun Daniel Vozenilek iski toisen maalinsa ottelussa, syöttäjänä Jakub Galvas.

Suomi ei kuitenkaan antanut periksi. Niko Huuhtanen vastasi maalillaan ja kavensi tilanteen 3-1:een, syöttäjänä Hannes Björninen. Suomen maali toi uutta energiaa kotiyleisön tueksi.

Erän loppupuolella Tshekin Daniel Vozenilek joutui jäähylle kiinnipitämisestä, antaen Suomelle mahdollisuuden kaventaa eroa lisää.

Ensimmäinen erä päättyi siis Tshekin 3-1-johtoon, mutta Suomella on nyt mahdollisuus kiriä takaisin peliin toisessa erässä. Jäämme odottamaan, mitä mielenkiintoista tämä ottelu vielä tarjoaa!