Suomen jääkiekkoliitossa puheenjohtaja vaihtuu

Suomen Jääkiekkoliitto (SJL) on ilmoittanut puheenjohtajavaihdoksesta, kun nykyinen puheenjohtaja Harri Nummela ei enää hae jatkokautta.

Harri Nummela päättyy kolmanteen kautensa Suomen Jääkiekkoliiton puheenjohtajana kuluvan vuoden lopussa, ja hän on palvellut tehtävässä yhteensä kahdeksan vuotta.

“Jatkuva uudistuminen on elintärkeää niin jääkiekossa kuin kaikilla muillakin elämän osa-alueilla. Tämän saavuttamiseksi on tärkeää, että luottamustehtäviä hoitavien henkilöiden joukossa tapahtuu riittävästi vaihtuvuutta. Siksi olen päättänyt, etten ole käytettävissä puheenjohtajaksi seuraavalle kaudelle, joka alkaa vuoden 2024 alusta. Jääkiekkoliiton puheenjohtajuus on hieno tehtävä, ja jatkan sen hoitamista täysillä loppuvuoden ajan”, Nummela kertoi tiedotteessa.

Suomen Jääkiekkoliiton uusi hallitus valitaan liittovaltuuston kokouksessa 25. marraskuuta. Ennen tätä Pasi Kainulaisen johtama ehdollepanotoimikunta tarkastelee mahdollisia ehdokkaita lokakuun ajan.

“Aikataulu ja prosessi etenevät seuraavasti: ehdollepanotoimikunta tutkii mahdollisia ehdokkaita lokakuun aikana. Varsinainen vaalipäivä on 25. marraskuuta, jolloin liittovaltuusto valitsee uuden puheenjohtajan ja muut liittohallituksen jäsenet”, kertoi syyskuun alussa liittovaltuuston puheenjohtajaksi valittu Kainulainen.

Uusi hallitus aloittaa toimikautensa 1. tammikuuta 2024.

Lähde: MTV Uutiset

Vastaa

Leijonien Karjala-turnauksen otteluohjelma julkaistu - Liput myyntiin torstaina 21.9.2023Lue lisää