Smoothieta, pöytälätkää ja urkumusiikkia – Karjala-turnauksessa viihdytään myös pelien välillä

Karjala-turnauksessa on otteluiden lisäksi monenlaista aktiviteettia. Gatorade Centerin aulatiloissa voi muun muassa vaikka pelata pöytälätkää, testata omaa mailan- ja kiekonkäsittelyä Game Changerilla ja tietysti muuten vaan hengata.

Ensi kevään jääkiekon MM-kisojen pisteellä käy kuhina. Todella suosituksi on osoittautunut Game Changer eli kiekonkäsittelypeli. Perusajatuksena siinä on saada liikutettua älykiekkoa pelilaudalle syttyvän valon päälle niin nopeasti ja niin monta kertaa kuin mahdollista.

MM-kotikisojen kisaorganisaation markkinointipäällikkö Minna Koiviston mukaan peliin on joutunut välillä hetken jopa jonottamaan, sillä moni haluaa päästä kokeilemaan kuinka kiekonkäsittely sujuu.

MM-kisapisteellä on myös mahdollisuus kuvauttaa itsensä MM-pokaalin ja -mitalin kanssa. Tätäkin mahdollisuutta moni käyttää.

–  Pokaali ja mitali ovat lasiseinien sisäpuolella ja vaikka niitä ei pääse hypistelemään, on monen mielestä tosi hienoa nähdä ne oikeasti täällä, kertoo Koivisto.

Urkurin säestyksellä matsiin

Iltapeleissä hallin moni on saattanutkin huomata Lidlin pisteellä urkurin. Hän soittaa perushammond-soundilla jääkiekkoyleisön tuntemia kappaleita ja tunnareita. Lisäksi urkuri ”säestää” ottelua käytävällä liikkuvien iloksi.

Pöytälätkä on Lidlin pisteellä selkeästi suosituin, kertoo promoottori Iines Jaakkola.

–  Ihmiset tulevat sitä pelaamaan ja ottavat ihan kunnon matseja siinä. Ehkä se on sellainen hauska lisäjännitys mikä tässä tulee kun on ottelua seuraamassa, että itse myös halutaan pelata jotain.

Pisteellä on myös tarjolla smoothie-maistiaisia. 

Vaikka Suomi ei ole kahdesta ensimmäisestä pelistään voittoja saanut, ei se ole yleisön fiilistä kauheasti madaltanut, jos ollenkaan.

– Rentoa ja mukavaa väkeä on ollut koko turnauksen ajan, kiittelee Jaakkola.

Lähde: Leijonat.fi