Locker Room Salessa oli kova kuhina

Isänpäivänä oli tarjolla herkkua isille ja muillekin perheenjäsenille, kun Leijonat avasi Gatorade Centerin uumeniin Locker Room Salen, josta oli mahdollista hankkia maajoukkuetuotteita edulliseen hintaan.

Heti ovien avauduttua iltapäivällä ostoksille saapuivat Porista Joel, Joakim ja Minna, jotka olivat jo päivän toisella ostoskierroksella.

 – Mukaan tarttui huivia ja pari takkia ja vaikka mitä. Ei ollut mitään tiettyä, mitä tultiin hakemaan, vaan tultiin ihan katsomaan, mitä on tarjolla. Oli ihan hyvät hinnat, joten tuli vähän pukinkonttiinkin hankintoja, iloitsee Minna.

Suomen pelipaitaan sonnustautunut Joakim oli tehnyt löydön, joita oli myynnissä vain yksi kappale.

– Joo, tuli hankittua maajoukkuelippis pelaajien nimmareilla, myhäilee Joakim.

Eila ja Päivi saivat tiedon myyntitapahtumasta Päivin tyttäreltä, joka on turnauksessa töissä. Naiset olivat ostosreissulla Leijonien tummansinisissä vieraspaidoissa. Karkkilasta kotoisin oleva Päivi ja lohjalainen Erja ilmoittavat suosikkipelaajikseen maajoukkueen TPS-pelaajat.

Lietolainen Antti saapui koko kasvot peittävässä siniristikasvomaalauksessa varta vasten katsomaan aitoja pelipaitoja ja paidan osto oli jo ajatuksissa etukäteen. Kaapissa on jo ennestään runsaasti kannatustuotteita, mutta leijonakauppa houkutteli ostoksille.

– Tällainen Törmäsen paita tuli hankittua, oikein nimmareilla. Nimikaima kuitenkin, naurahtaa Antti.

Lähde: Leijonat.fi