Ruotsin MM-joukkue täynnä NHL-kykyä, Lucas Raymond viimeisin lisäys

Ruotsin miesten jääkiekkomaajoukkue on saanut vahvistuksen NHL:stä, kun Detroit Red Wingsin hyökkääjä Lucas Raymond liittyi MM-kisajoukkueeseen.

Detroit Red Wingsin 22-vuotias hyökkääjä Lucas Raymond on tuorein lisäys Ruotsin jääkiekkomaajoukkueeseen tulevia miesten MM-kisoja varten. Raymond on jo neljästoista NHL-pelaaja Tre Kronorin kokoonpanossa ja on merkinnyt 82 runkosarjaottelussa yhteensä 72 pistettä (31 maalia, 41 syöttöä).

Ruotsin joukkueeseen kuuluu muitakin NHL-pelaajia, mukaan lukien kolme maalivahtia – Samuel Ersson, Filip Gustavsson ja Jesper Wallstedt. Puolustuksessa nähdään Jonas Brodin, Rasmus Dahlin, Erik Karlsson ja Marcus Pettersson. Hyökkäysvahvuutta tuovat Raymond lisäksi Andre Burakovsky, Joel Eriksson Ek, Marcus Johansson, Isac Lundeström, Victor Olofsson ja Fabian Zetterlund.

Suomen maajoukkueessa on tähän mennessä kolme NHL-pelaajaa. Detroit Red Wingsin puolustaja Olli Määttä ja Pittsburgh Penguinsin hyökkääjä Jesse Puljujärvi osallistuvat jo ensi viikon Tshekin EHT-turnaukseen. San Jose Sharksin Mikael Granlund liittyy joukkueeseen EHT-turnauksen päätyttyä, ja Suomi aloittaa MM-kisat 10. toukokuuta Tshekkiä vastaan Prahan areenalla.

Lähde: MTV Uutiset