Olli Jokiselta kutkuttava tieto NHL-supertähdestä – ”Helenius kuulostaisi aika hyvältä”

Connor Bedard tekee huimaa jälkeä ensimmäisissä miesten MM-kisoissaan ja tarvitsee NHL:ssä vierelleen kunnon tutkaparin. Voisiko Leijonien MM-ryhmästä löytyä ratkaisu?

18-vuotias Connor Bedard on tulokaskaudellaan Chicago Blackhawksissa tehnyt 68 runkosarjaottelussa 22 maalia ja 39 syöttöpistettä, yhteensä 61 pistettä. Nyt hän on aloittanut MM-kisat vahvasti, tehden neljä maalia ja viisi pistettä kolmessa ottelussa Kanadan paidassa.

MTV Urheilun studiossa asiantuntijat Karri Kivi ja Olli Jokinen kertoivat, mitkä tekijät tekevät taitavasta nuorukaisesta niin poikkeuksellisen. Vaikka Bedardilla on vielä parannettavaa kokonaisvaltaisessa pelaamisessaan, on myös hänen seuransa, Blackhawks, keskellä jälleenrakennusvaihetta.

Olli Jokinen nosti esiin mielenkiintoisen näkökulman: Leijonien lauantaina 18 vuotta täyttänyt Konsta Helenius tulee varausikään kesän NHL-draftissa.

– Tämä tekee tulevasta varaustilaisuudesta erityisen mielenkiintoisen. Omien tietojeni mukaan tästä varaustilaisuudesta etsitään Bedardille tutkaparia. Helenius kuulostaisi ja näyttäisi aika hyvältä Chicagon paidassa, Jokinen ennakoi.

Lähde: MTV Uutiset

Vastaa