Norjalaishyökkääjä Michael Haga: ”Meillä on Leijonia vastaan ainoastaan voitettavaa”

Norjalaishyökkääjä Michael Haga on suomalaisille tuttu Lukosta, jonka paidasta kolmekymppinen Haga on pelannut kaudesta 2021 lähtien. Norjaa Haga on aikuisten maajoukkuetasolla edustanut neljissä edellisissä MM-kisoissa

Olemme pelanneet joukkueena kauan yhdessä ja odotamme turnausta ja etenkin avausottelua kisaisäntiä vastaan, Haga sanoo.

‒ Meillä on joukkueessa ihmisiä, jotka ovat pelanneet maajoukkueessa 156 vuotta ja ihmisiä joille tämä on ensimmäinen turnaus.

Norjaa tulee kohtaamaan ensimmäisessä ottelussa isäntämaa Suomen. Kahdessa viimeisimmässä MM-turnauksessaan Norja on pudonnut jo alkusarjassa. Edellisen kerran Suomi ja Norja kohtasivat Nordic Cupissa huhtikuussa, jossa joukkueet pelasivat kahdesti vastakkain ja molemmilla kerroilla Leijonat poistuivat kaukalosta voittajina.

‒ Kaikki tällä tasolla pelaavat suomalaiset ovat hyviä. Suomella on vahva ja tiivis joukkue, joka ei ole tarvinnut kisoihin supertähtiä voittaakseen kultaa. Suomalaiset pelaavat joukkueelle, eivät itselleen, Haga päätti kehua Leijonia.

‒ Suomea vastaan meillä ei ole mitään hävittävää vaan ainoastaan voitettavaa. Mennään jäälle ja pidetään hauskaa ja katsotaan mitä sitten matsin jälkeen mikä on tulos.

Lähde: Leijonat.fi

Leijonien Karjala-turnauksen otteluohjelma julkaistu - Liput myyntiin torstaina 21.9.2023Lue lisää