Leijonien pelit ja ratkaisuottelut MTV3:lla – C Morella MM-kotikisojen kaikki pelit – Kontiola ja Marjamäki asiantuntijatiimissä

Jääkiekon MM-kotikisoja tullaan seuraamaan kotisohvilla monipuolisemmin kuin koskaan ennen. C More tulee välittämään kaikki ottelut sekä ennätysmäärän ottelustudioita ja oheisohjelmia. Lisäksi MTV3 tulee lähettämään kaikki Suomen ottelut

MTV3-kanavalla tullaan esittämään totuttuun tapaan 12 ottelua suorana: Kaikki Leijonien pelit, välierät ja mitaliottelut. Lisäksi mtv-palvelusta (mtv.fi ja mtv Suomi-sovellus) on katsottavissa kaikkien pelien maalikoosteet, turnauksen huippuhetket ja paljon muuta oheisohjelmaa.

C More tulee esittämään kaikki MM-kisojen 64 ottelua suorina lähetyksinä ilman mainoskatkoja. Kotikisojen ympärillä tullaan näkemään myös ennätyksellinen määrä ottelustudioita – yhteensä 30 kappaletta. Studiolähetykset vievät katsojat areenoiden paraatipaikoille ja kisatapahtumien keskelle lähes jokaisena otteluajankohtana. Lisäksi entistä monipuolisempi lisäohjelmien kattaus takaa kisahuuman kotikatsomoihin aamusta iltaan.

Kaikki suorat ottelu- ja studiolähetykset, oheisohjelmat, ottelukoosteet ja laaja kattaus lisäohjelmistoa on seurattavissa C Moren suoratoistopalvelussa. TV:ssä C More Sport 1 on MM-kisojen pääkanava ja tarjoaa MM-ohjelmaa lähes koko vuorokauden. C More Sport 2 tulee esittämään valtaosan samaan aikaan pelattavista otteluista.

Lauri Marjamäki ja Petri Kontiola on mukana asiantuntijatiimissä.

C Moren väkevä MM-turnauksen asiantuntijatiimi tulee vahvistumaan kahdella uudella kasvolla. Viime keväänä uransa seitsemännet MM-kisat pelannut ja Ilveksessä uraansa jatkava Petri Kontiola on ensimmäistä kertaa asiantuntijana ja lisäksi asiantuntijatiimiin tulee mukaan Leijonien entisenä päävalmentajana toiminut ja Kärppiä loppukauden valmentajana ollut Lauri Marjamäki.

Kontiolan ja Marjamäen lisäksi Tampereelta ja Helsingistä kaukaloiden tapahtumia purkaa viime keväältä tuttu asiantuntijatiimi Olli Jokinen, Karri Kivi, Mikko Koivu, Lasse Kukkonen ja Tero Lehterä. Myös Sami Kapanen saa Leijonien otteluissa aivan mahtavan pelipaikan suoraan tapahtumien keskuudesta nimittäin vaihtoaitioiden välistä.

C Moren pääselostajana toimii legendaarinen leijonaselostaja Antero Mertaranta, ja MTV3-kanavalla pelien tunnelman nostatuksesta vastaa Mika Saukkonen. Selostajina toimii myös Jani Alkio, Teppo Laaksonen, Julius Sorjonen sekä Aleksis Ärje.

Ruotsinkielisestä selostuksesta MTV3:n otteluissa tulee vastaamaan Niclas Lönnqvist ja ne tullaan toteuttamaan yhdessä Hufvudstadsbladetin kanssa.

Ottelustudoista vastuun juontajina Teemu Niikko, Minna Korkka, Suvi Puukangas ja Tuomas Nyholm.

MM-etkot vie ihmiset kisatorin tunnelmiin

Virittäytyminen Suomen otteluiltoihin käynnistyy aivan uudessa viihteellisessä MM-etkot-ohjelmassa. Suoraa lähetystä Tampereen kisatorilta tulee juontamaan Viivi Pumppanen ja Joonas Nordman, jotka vieraidensa kanssa tunnelmoivat kotikisoja.

MM-etkojen erikoistoimittajana on televisiosta ja leffarooleista tuttu 12-vuotta vanha Kuura Rossi. Kuura kuumentaa “kaverikirja”-haastatteluissaan Leijonan pelaajia.

Puolituntinen MM-etkot tullaan esittämään C Moressa jokaisena Suomen pelipäivänä juuri ennen ottelustudiota.

Viikonloput ja juhlapyhät ovat C Moren Juhlapäiviä

Kaksi ja puoliviikkoisen turnauksen ajalle mahtuu kolme viikonloppua ja helatorstai, jolloin kotikatsomoissa ehditään upota kiekkoviihteeseen heti aamusta lähtien. Nämä seitsemän C Moren Juhlapäivää alkavat kolmen vartin mittaisella Herätys, Leijonat! – aamuohjelmalla, missä kiekon ystävät herätetään uuteen kisapäivään. Tuomas Nyholm yhdessä C Moren värikkäiden asiantuntijatiimin kanssa tarttuu kiinni turnauksen ajankohtaisiin aiheisiin ja MM-kisojen ilmiöihin kello 10:00 lähtien. Juhlapäivinä ottelustudiot viihdyttää päivän ensimmäisestä ottelusta viimeiseen.

Lähde: Leijonat.fi