Leijonien MM-leiriryhmä jalkautuu seuraavaksi Poriin ja Vaasaan – Leijonien kokoonpano Tanska-otteluihin

Leijonien MM-leiriryhmä jalkautuu seuraavaksi Suomeen Poriin ja Vaasaan, jossa Leijonat saa vastustajakseen Tanskan 20.4.2023 ja 21.4.2023

Suomen jääkiekkomaajoukkueen päävalmentaja on julkaissut uuden kokoonpanon joukkueen seuraavaan Tanska-otteluihin. Tällä kertaa joukkueeseen on liittynyt kaksi uutta nimeä, sillä Markus Granlund ja Harri Pesonen ovat liittyneet mukaan. Muuten joukkueen kokoonpano on samanlainen kuin viime viikon Norja-peleissä.

Maalivahtiosastolla jatkavat tutut Lassi Lehtinen ja Jussi Olkinuora, ja puolustajina nähdään edelleen Niklas Friman, Nikolas Matinpalo, Atte Ohtamaa, Arttu Pelli, Ville Pokka, Valtteri Pulli, Juuso Riikola, Vili Saarijärvi ja Antti Tuomisto.

Hyökkääjien osalta Markus Granlund ja Harri Pesonen tuovat lisävahvistusta jo ennestään vahvaan hyökkäyskalustoon, johon kuuluvat myös Juhamatti Aaltonen, Marko Anttila, Hannes Björninen, Janne Kuokkanen, Heikki Liedes, Eetu Liukas, Julius Mattila, Ahti Oksanen, Patrik Puistola, Mikael Ruohomaa, Arttu Ruotsalainen, Antti Suomela ja Jerry Turkulainen.

Suomen joukkue on valmiina kohtaamaan Tanskan, ja faneja odottaa jännittävä ja viihdyttävä ottelu. Suomen joukkueen taitavat ja kokeneet pelaajat tulevat taistelemaan voitosta kovaa ja yhtenäistä peliä pelaten. Kaikki ovat varmasti innoissaan näkemään, miten Suomen joukkue pärjää Tanskaa vastaan seuraavissa kohtaamisissa.

Leijonien kokoonpano Tanska-otteluihin

Maalivahdit
Lehtinen Lassi
Olkinuora Jussi

Puolustajat
Friman Niklas
Matinpalo Nikolas
Ohtamaa Atte
Pelli Arttu
Pokka Ville
Pulli Valtteri
Riikola Juuso
Saarijärvi Vili
Tuomisto Antti

Hyökkääjät
Aaltonen Juhamatti
Anttila Marko
Björninen Hannes
Granlund Markus
Hännikäinen Markus
Kuokkanen Janne
Liedes Heikki
Liukas Eetu
Mattila Julius
Oksanen Ahti
Pesonen Harri
Puistola Patrik
Ruohomaa Mikael
Ruotsalainen Arttu
Suomela Antti
Turkulainen Jerry

Lähde: Leijonat.fi