Leijonien Arttu Ruotsalainen Sveitsi-voitosta: “Oli aika vaihderikas ottelu”

Suomen tosien maalin Sveitsin maaliin Ruotsin EHT-turnauksen avausottelussa viimeistellyt Arttu Ruotsalainen oli ottelun jälkeen tyytyväinen voittoon, joka irtosi tällä kertaa voittomaalikilpailun päätteeksi lukemin 5-6.

– Oli aika vaihderikas ottelu. Vähän tahmea alku, mutta pystyttiin parantamaan pelin edetessä, Ruotsalainen kommentoi ottelun jälkeen.

Ottelun ensimmäisessä erässä molemmat joukkueet onnistuivat kertaalleen maalinteossa, toisen erän jälkeen Sveitsi oli johdossa kahden maalin turvin. Päätöserässä Suomi nousi takamatkalta tasoihin ja lopulta voittoon voittomaalikilpailussa.

– Se on ihan hyvän joukkueen merkki, että pystyy nousemaan takaa-ajoasemasta tasoihin ja kääntämään pelin rankkareilla. Siitä pitää olla tyytyväinen.

– Mutta kyllä aika paljon petrattavaa jäi tuleviin otteluihin. Sveitsin Liigan EHC Klotenissa kiekkoileva Ruotsalainen totesi Zürichissä pelatusta Beijer Hockey Gamesin avausottelusta.

Ruotsin EHT-turnaus jatkuu lauantaina Malmö Arenassa, jossa Suomi kohtaa klo 13 alkavassa päiväottelussa jatkoajalla Ruotsista voiton ottaneen Tšekin, Ottelua voi seurata TV5-kanavalta ja discovery+-palvelusta.

Lähde: Leijonat.fi