Ensi vuoden MM-kisojen logo julkaistu – fanit vihastuivat ”Aivan ruma”

Kiekkofanien mielestä ensi vuoden MM-kisojen logon teko ei mennyt hyvin. Vuoden 2024 MM-kisat järjestetään Tšekissä

Tšekin jääkiekkoliitto ilmoitti keskiviikkona järjestettävänsä ylpeänä jääkiekon MM-kisat vuonna 2024. Kisat pidetään Tšekin pääkaupunkissa Prahassa ja Ostravassa.

Samassa yhteydessä Tšekin jääkiekkoliitto ilmoitti jääkiekon MM-kisojen tuliterän logon jääkiekkofaneille katsottavaksi. Palaute somessa on ollut jäätävää. Julkaisu on saanut reilusti kahtasataa kommenttia ainakin tšekkiläisiltä faneilta monessa kommentissa päivitetään logon ulkoasua

Muutama kiekkofani suhtautui logoon vitsillä ja osoitti huvittuneensa laittamalla paljon nauruhymiöitä. Moni oli kuitenkin sen sijaan pettyneitä ja vihaisia logon tekijöille ja tilaajille.

– Aivan ruma! Yksi faneista päivitti.

– Paljon tälläinen lysti kustansi?!

– En ole vuosiin odottanut MM-kisojen logoilta mitään, mutta tämä on yksi kauheimmista.

Yksi faneista vitsaili että aprillipäivä oli jo. Tšekkiläisistä faneista päätellen on mahdollisesti selvää että Tšekin liitto ei oo aiemminkaan onnistunut logoissa.

Tšekin jääkiekkoliiton mukaan logossa on kiekon muotoinen nauruhymiö. Visiona oli tuoda paljon tunnetta ja intohimoa.

Useimmat tšekkiläiset kiekkoniilojen mielestä logo sen sijaan näytti enemmän oluttölkiltä mikä sekin osalta sopii kevään kiekkojuhlaa mainiosti. Tšekkiin matkustavat kiekkofanit saavat nimittäin tunnetusti nauttia halvasta oluista.

Tšekkiläinen sanomalehti Blesk on yrittänyt kysyä Tšekin jääkiekkoliitolta paljon logon suunnittelu maksoi, mutta tuloksetta.

Tämän vuoden MM-kisat järjestetään Suomessa Tampereella ja Latviassa Riiassa. Tämän vuoden logo on julkaistu jo aiemmin

Lähde: Ilta-Sanomat