Avausottelun tunnelmaan pääsee kaikissa Suomen MM-kisojen otteluissa: “Meillä on ennen ottelua tulossa miniavajaiset“

Jääkiekon MM-kisojen avajaisia on valmisteltu todella pitkään. Pientä hienosäätöä tehdään vielä, mutta illalla klo 20:n jälkeen on hieno Making Miracles – teemalla tehty avajaisshow on valmis alkamaan

MM-kisojen tapahtumajohtaja Petteri Hietanen on todella tyytyväinen näkemäänsä. Muutama tunti ennen virallista avajaisshow’ta tunnelma on hyvä.

– Sellainen pieni sopivanlainen jännitys. Eilen meni puoli kahteen asti yöllä, kun hinkkailtiin tiedostoja ja alkusoittoja kuntoon. On varmasti tulossa hieno tapahtuma.

Avajaistapahtumaa on ollut miettimässä ja tekemässä iso joukko ammattilaisia ja vapaaehtoisia.

Kisojen teema tulee näkymään avajaisissa

Hietanen sanoo että avajaistapahtuman idea on tuoda esille MM-kisojen teemaa joka on Making Miracles ja sitä että miten se tulee liittymään jääkiekkoon. Myös MM-kisojen arvot on huomioitu ohjelmassa.

– Kaikki ne arvot eli vastuullisuus, hauskuus ja yhteisöllisyys tulee näkymään ohjelmassa tarinamuodossa. Tämä on ollut tausta-ajatuksena ihan alusta alkaen.

Avajaisohjelma tulee alkamaan 15 minuuttia ennen Suomen ja Norjan välistä ottelun alkua. Se käytännössä tarkoittaa heti kahdeksan maissa illalla alkaa Nokia Areenalla tapahtua. Ohjelmaan tulee sisältymään myös liveohjelmaa.

Hietanen haluaa muistuttaa myös sitä että avausohjelma ei tule jäämään ainutkertaiseksi.

– Meillä on tulossa ennen jokaista peliä miniavajaiset eli sama tarina tulee ihan jokaisessa pregamerissa. Valitettavasti ainoastaan liveosuuksia ei tulla valitettavasti jokaisessa ottelussa järjestämään.

Suomen ja Norjan välinen ottelu käynnistyy kello 20:20

Lähde: Leijonat.fi

Leijonien Karjala-turnauksen otteluohjelma julkaistu - Liput myyntiin torstaina 21.9.2023Lue lisää