Suomi voitti Ruotsin jännittävässä ottelussa Mikkelissä

Suomi tasoitti Ruotsin ja Suomen välisen treenisarjan tilanteeseen 1-1 kun Suomi otti 1-2 voiton jatkoajan jälkeen Ruotsista

Suomi ja Ruotsi ottivat yhteen jäällä Mikkelissä tässä huippujännittävässä ja äärimmäisen tärkeässä ottelussa. Markus Nurmi käynnisti Suomen juhlat maalillaan, joka syntyi upeasta syötöstä Axel Rindellilta ja Tobias Winbergilta vain 5 minuutin pelin jälkeen. Suomi otti myös varaslähdön rangaistuspenkille, kun Ahti Oksanen passitettiin istumaan kampituksesta.

Toisessa erässä molemmat joukkueet pelasivat tiukasti, mutta maalilukemat pysyivät ennallaan. Suomi sai tilaisuuden ylivoimaan, kun Jonathan Lekkerimäki lähetettiin jäähyaitioon kun Ruotsi otti jäähyn syynä liian monta pelaajaa jäällä. Leon Bristedt ja Joona Luoto myös istuivat jäähyjä väkivaltaisuudesta ajassa 39:34

Kolmannessa erässä Ruotsi tasoitti pelin, kun Tim Heed pääsi maalin makuun ja teki ottelun toisen maalin. Suomi ei kuitenkaan luovuttanut, ja he taistelivat tiukasti. Joona Luoto joutui jälleen jäähylle, tällä kertaa huitomisesta. Ruotsi kuitenkin hallitsi peliä ja hyödynsi ylivoimansa, kun Heed teki toisen maalinsa ottelussa.

Jatkoajalla Ahti Oksanen oli Suomen sankari, kun hän iski voittomaalin vain muutama minuutti ennen jatkoajan päättymistä. Juuso Riikola ja Sampo Ranta olivat syöttäjinä tässä ratkaisevassa hetkessä, joka varmisti Suomelle tärkeän voiton Ruotsista.

Yhteenvetona voidaan todeta, että tämä ottelu tarjosi jännitystä, draamaa ja maaleja. Suomi osoitti taistelutahtoaan ja päätti ottelun voittoon Mikkelissä.

Suomen jääkiekkomaajoukkue jatkaa valmistautumistaan seuraavaan otteluunsa Ruotsia vastaan harjoituspelisarjassa. Ottelu on määrä pelata 23. huhtikuuta 2024 klo 19:00. Tämä kohtaaminen merkitsee treenisarjan kolmatta osaa, kun kaksi Pohjoismaista valmistautuvat kohtaamaan toisensa jääkiekkokaukalossa.

Fanit voivat odottaa jälleen jännittävää ja intensiivistä ottelua, kun Suomi ja Ruotsi mittelevät toisiaan vastaan. Ottelu tarjoaa molemmille joukkueille arvokasta kokemusta ja mahdollisuuden hioa peliään ennen tulevia turnauksia ja kauden kriittisiä hetkiä.

Suomen joukkueella on varmasti paljon opittavaa edellisistä kohtaamisistaan Ruotsia vastaan, ja he tulevat varmasti täynnä energiaa ja taistelutahtoa pyrkien ottamaan voiton tässä seuraavassa harjoituspelissä.