Leijonat esittelevät uudet kokoonpanonsa MM-kisojen otteluun Suomi–Iso-Britannia sunnuntaina kello 13:20, joka näkyy suorana lähetyksenä Viaplaylla ja MTV3:lla.

Suomen joukkue valmistautuu kohtaamaan Iso-Britannian toisessa ottelussaan MM-kisoissa. Ottelun aloituksen ollessa kello 13:20, sen voi seurata suorana lähetyksenä sekä Viaplayn että MTV3:n kautta.

Leijonien ensimmäisessä kentässä nähdään Mikael Granlund, Konsta Helenius ja Valtteri Puustinen. Helenius ei ollut mukana Tshekki-ottelussa perjantai-iltana.

Ahti Oksanen debytoi turnauksessa sunnuntaina. Hänet nähdään toisessa kentässä. Kolmannessa ketjussa Arttu Hyry ja Pekka Jormakka pelaavat yhdessä Jere Innalan kanssa. Innala aloitti Tshekki-pelin toisessa kentässä. Juha Jääskä, joka oli Tshekki-pelin ensimmäisessä ketjussa, pelaa tänään nelosketjussa Hannes Björnisen ja Iiro Pakarisen kanssa. Suomen maalivahtina toimii Emil Larmi, ja Lassi Lehtinen toimii hänen varallaan. Tshekki-pelissä torjunut Harri Säteri ei ole tänään kokoonpanossa.

Leijonien kokoonpano Sveitsi otteluun

Maalilla: 29 Harri Säteri (varalla 33 Emil Larmi)

1. kenttä:
80 Saku Mäenalanen – 24 Hannes Björninen – 25 Pekka Jormakka
3 Olli Määttä (A) – 62 Jesper Mattila

2. kenttä:
12 Jere Innala – 64 Mikael Granlund (C) – 81 Iiro Pakarinen
4 Mikko Lehtonen (A) – 38 Veli-Matti Vittasmäki

3. kenttä:
21 Patrik Puistola – 27 Oliver Kapanen – 13 Jesse Puljujärvi
2 Rasmus Rissanen – 7 Oliwer Kaski

4. kenttä:
15 Juha Jääskä – 57 Arttu Hyry – 19 Konsta Helenius
50 Juuso Riikola – 18 Vili Saarijärvi