Tennisnumeroista huolimatta vastassa ei ollut mikään krikettijoukkue – Toni Rajala antaa tunnustusta vastustajalle

– Aina kun mä lämään, totesi hittiduo JVG pariinkiin otteeseen Suomen maalilaulun kertosäteessä, joka kyllä varmasti iskostui eilen Nokia Arenan lehtereillä istuvan yleisön tajuntaan. Kipale kuultiin Leijona-maalin kunniaksi kuusi kertaa.

Mutta ei se kiekko brittiverkkoon lähimainkaan joka vedolla uponnut. Ei vaikka brittiveskari Ben Bowns joutuikin melkoisen pommituksen kohteeksi. Maalia kohti suuntautuvia laukauksia Suomella kertyi pelissä huimat 42.

Ja vaikka peli tennisnumeroihin päättyikin, vastassa ei ollut mikään krikettijoukkue. Tätä mieltä olin pelin lopussa itsekin maalin makuun päässyt Toni Rajala.

– Meillä olisi voinut olla enemmänkin maaleja, sillä paikkoja oli. Mutta kaikki kunnia briteille. He puolustivat uhrautuvasti ja etenkin maalivahti on kyllä ansainnut hatunnoston, Rajala kertoo.

Ennakkoonkin arveltu joukkueiden taitoero näkyi kentällä etenkin liikkeessä.

– Luisteluvoimassa me olimme selvästi edellä, laituri vertaa.

Omaan peliinsä Rajala oli varsin tyytyväinen, vaikka se oma, pelin viimeiseksi jäänyt 0-6 maali menikin onnekkaasti sisään vastustajan kautta. Leijona-fanien kannustukselle Parkanon kasvatti antoi tunnustusta.

– Kyllä sillä iso merkitys on. Kiitoksia faneille, laituri totesi.

Tampereen iltapäiväpelissä jäällä nähtiin muuten kaksi herrasmiestiimiä. Kuudenkymmenen minuutin aikana ei vihelletty kuin kolme jäähyä. Saarivaltion miehistö istui kopissa kahteen otteeseen ja Leijonat vaan kerran

Lähde: Leijonat.fi