Tasainen kamppailu jatkuu – Tšekki ja Suomi tasoissa Sveitsin EHT-turnauksessa

Toisen erän jälkeen Tšekki ja Suomi jakavat voitonhalun Sveitsin EHT-turnauksessa, kun David Tomasekin tasoitusmaali pitää pelin tasatilanteessa 1-1. Jäähyt ja erikoistilanteet värittivät erää, ja kolmas erä lupaa lisää jännitystä tässä tiukassa ottelussa.

Toisen erän alku oli vauhdikas, ja Tšekki onnistui tasoittamaan pelin David Tomasekin osumalla. Maali syntyi ajassa 21:35, ja syöttöpisteet kirjattiin Pavel Kousalille ja Filip Pyrochtalle. Tšekki osoitti tehokkuutta hyökkäyksessään, ja Suomen puolustus joutui tekemään töitä pitääkseen pelin tasaisena.

Erän puolivälissä molemmat joukkueet joutuivat ottamaan jäähyjä huitomisesta. Suomen Saku Mäenalanen sekä Tšekin David Tomasek lähetettiin istumaan kahden minuutin rangaistukset huitomisesta ajassa 26:10. Ottelu oli edelleen kiihkeä, ja molemmat joukkueet yrittivät hyödyntää erikoistilanteita luodakseen maalintekomahdollisuuksia.

Lisäksi Suomen Otto Latvala otti jäähyn huitomisesta ajassa 29:40, mikä antoi Tšekille mahdollisuuden ylivoimapeliin. Suomen alivoima kuitenkin kesti ja esti vastustajan maalinteon.

Toisen erän päättyessä tilanne on tasan 1-1, ja kolmanteen erään odotetaan kiihkeää taistelua voitosta. Molemmilla joukkueilla on mahdollisuus napata voitto tiukassa kamppailussa Sveitsin EHT-turnauksessa.