Polvijärven ysiluokkalaiset osallistuvat Tampereen MM-kisahulinaan leirikoulun merkeissä – Koululaisryhmiä tulossa jääkiekon MM-kisoihin yli sata

Kevään MM-kotikisoissa nähdään yleisön joukossa useita koululaisryhmiä. Koululaiskampanja on innostanut jo yli sataa koululaisryhmää tarttumaan tilaisuuteen nähdä ja kokea jääkiekkohuuma Tampereella. Yhden ryhmän muodostavat Polvijärven koulun 9A ja 9B. Kampanja on käynnissä 31.3. asti. 

MM-kisojen koululaiskampanja tuli Polvijärven ysiluokkalaisille hyvään saumaan. Rahaa leirikoulua varten on kerätty jo ekaluokalta lähtien, mutta koronatilanne esti retken järjestämisen aiemmin. 

– Nyt sitten on mahdollisuus ja päätettiin, että lähdetään oikein isosti. Meillä oli jo suunnitteilla, että lähdetään Tuurin kyläkauppaan kun ei muuta keksitty, mutta onneksi tuli tämä, naurahtaa opettaja Arttu Leppänen.

Polvijärveltä Tampereelle on matkaa reilu 400 kilometriä, ja ryhmä taittaa matkan bussilla. Kaikkiaan matkaan lähtee nelisenkymmentä henkilöä eli Polvijärven koulun ysiluokkalaiset.

Paljon ohjelmaa

Ysiluokkalaiset matkaavat Tampereelle katsomaan tiistain 16.5. Tanska-Itävalta-peliä. Ryhmä tulee jo edellisenä päivänä seudulle ja yöpyy Nokian Edenissä. Koululaisten retki on kolmipäiväinen ja nuoret suunnittelevat itse matkansa ohjelman.

Luvassa on tietysti tutustumista Tampereeseen, ostoksillakin aiotaan käydä ja Megazonessa. Ja itse MM-kisanäyttämö, Nokia Arena kiinnostaa myös kovasti. Sitä eivät nuoret eikä opettajakaan ole vielä nähneet.

Viimeiset varainkeruut ovat jo käynnissä. Karkkia olisi tarkoitus saada kaupaksi niin, että Tampereen reissulle saadaan kerättyä ruokarahat.

Jääkiekko kiinnostaa

Jääkiekko on Polvijärvellä erittäin suosittu laji, ja kotimaisia joukkueita ja maajoukkueita seurataan tarkoin. Liiga-joukkueista ykköseksi koululaisten keskuudessa on noussut Tappara.

MM-kisoissa ysiluokkalaiset katsovat Tanska-Itävalta-pelin, mutta kumman joukkueen puolesta polvijärveläiset käyttävät ääntään?

Pikagallupin tulos on yksiselitteinen: Tanska.

–  Me siis ollaan Tanska-faneja, summaa Leppänen.

Koululaiskampanja on käynnissä vielä 31.3. asti eli vielä ehtii ilmoittautua mukaan MM-kotikisojen meininkiin Tampereelle!

Lisätietoja kampanjasta

Lähde: Leijonat.fi

Leijonien Karjala-turnauksen otteluohjelma julkaistu - Liput myyntiin torstaina 21.9.2023Lue lisää