Peter Forsberg joutuu pettämään lupauksensa tyttärelleen – Taylor Swiftin keikkakielto yllätti

Forsberg joutui perumaan suunnitellun konserttimatkan tyttärensä kanssa poptähden Tukholman keikan ikärajoituksen vuoksi.

Ruotsin jääkiekkolegenda Peter Forsbergin Taylor Swift -tarinaan tuli uusi käänne, joka yllätti sekä Forsbergin että hänen perheensä.

Forsberg oli MM-kisoissa Viaplayn asiantuntijana Ostravassa seuraamassa Tre Kronorin otteita, mutta kisarupeama katkesi kolmannen ottelun jälkeen. Syynä oli poptähti Swiftin keikka Tukholmassa ja Forsbergin tyttärelleen antama lupaus. Forsberg oli suunnitellut menevänsä konserttiin 9-vuotiaan Lily-tyttärensä kanssa.

Yhteinen isä-tytär-hetki ei kuitenkaan toteudu, sillä keikan ikäraja on 13 vuotta, eikä nuorempi fani pääse katsomoon edes huoltajan kanssa.

– Se oli yhtä sotkua. En ollut lukenut, ettei mukaan saa ottaa alle 13-vuotiasta lasta. Minulla ei ollut aavistustakaan. Olin ostanut liput aitioon, Forsberg kertoi Nu i Österåker -sivustolle Expressenin mukaan. – Tukholma ei nyt toteudu, joten joko odotamme tai sitten lähdemme ulkomaille katsomaan Taylor Swiftiä.

Forsberg menee kuitenkin itse konserttiin, ja mukaan lähtee jääkiekkojoukkue Modon urheilujohtaja ja Forsbergin ystävä Henrik Gradin, jolla on mukanaan 17-vuotias tyttärensä. Gradin ei ole varsinainen Swift-tietäjä, eikä osaa nimetä yhtään tähden kappaletta.

– Täytyy lähteä kävelylle Swiftiä kuunnellen ennen konserttia, Gradin kommentoi Allehanda-sivustolle.

Forsbergilta suosikki kuitenkin löytyy: – Pidän kappaleesta Blank Space.

Swift konsertoi Tukholmassa Friends-areenalla kaikkiaan kolme kertaa 17.–19. toukokuuta. Forsberg jatkaa MM-kisojen kommentointia ensi viikon tiistaina, mutta ei palaa enää Ostravaan. Hän kommentoi kisojen loput ottelut Viaplayn Tukholman-studiosta. MM-kisojen alkusarjan viimeiset pelit pelataan tiistaina, ja torstaina vuorossa ovat puolivälierät. Ruotsi on aloittanut MM-kisat kolmella voitolla.

Lähde: Ilta-Sanomat

Vastaa