Peter Forsberg aikoo rikkoa sääntöjä viedäkseen 9-vuotiaan tyttärensä Taylor Swiftin konserttiin

Ruotsin entinen tähtipelaaja Peter Forsberg suunnittelee vievänsä tyttärensä Taylor Swiftin konserttiin, vaikka tämä ei täytä ikärajavaatimusta.

Tre Kronorin moninkertainen arvokisavoittaja Peter Forsberg toimi MM-turnauksen alussa Ruotsin Viaplayn kommentaattorina Tshekissä. Pesti paikan päällä MM-kisoissa päättyi kuitenkin jo muutaman ottelun jälkeen, kun hänellä oli velvollisuuksia kotona.

– Otin Viaplay-pestin sillä edellytyksellä, että voin viedä tyttäreni Friends Areenalle Taylor Swiftin konserttiin. Lupasin hänelle jo kauan aikaa sitten. Poikani Lennox ja Diego ovat päässeet aikaisemmin Mestarien liigan otteluun, joten nyt oli hänen vuoronsa tehdä jotain isänsä kanssa, Forsberg kertoo ruotsalaislehti Aftonbladetille.

Forsbergin suunnitelma saattaa kuitenkin kohdata esteitä, sillä hänen tyttärensä on vasta 9-vuotias, kun Taylor Swiftin konserttien ikäraja on 13 vuotta.

Swift järjestää kolme konserttia Tukholmassa ensi viikonloppuna. Kaikki liput perjantain, lauantain ja sunnuntain konsertteihin ovat loppuunmyyty. Katsojia Friends Areenalle odotetaan yhteensä noin 200 000 viikonlopun aikana.

Forsberg aikoo palata takaisin MM-kisojen asiantuntijaksi pienen tauon jälkeen.

– Kommentoin viimeisiä alkulohkon pelejä ja puolivälieriä Tukholmasta, kiekkolegenda kertoo Expressenille.

Lähde: MTV Uutiset

Vastaa