NHL-tähdet tähdittämässä jääkiekon MM-kisoja – Kanada odottaa Connor Bedardin liittyvän joukkueeseen

Tänä keväänä jääkiekon MM-kisat Tshekissä saattavat koota yhteen poikkeuksellisen määrän NHL:n huippunimiä.

Jääkiekon MM-kisat lähestyvät, ja niiden alkamiseen Tshekissä on jäljellä tasan kuukausi.

St. Louis Bluesia seuraava Bally Sportsin Andy Strickland raportoi viime keskiviikkona, että USA ja Kanada saavat merkittävää vahvistusta NHL-pelaajista. Stricklandin mukaan ainakin Chicago Blackhawksin nuori tähti Connor Bedard ja St. Louis Bluesin maalivahti Jordan Binnington ovat liittymässä Kanadan joukkueeseen. Lisäksi USA:n joukkueeseen on tulossa useita NHL-pelaajia, kuten Chicagon Seth Jones, Ottawan Brady Tkachuk, Anaheimin Trevor Zegras ja San Josen Luke Kunin.

Näiden pelaajien osallistuminen ei ole kuitenkaan vielä varmistunut, sillä NHL:n runkosarja päättyy vasta ensi viikolla ja loukkaantumiset voivat vielä muuttaa tilannetta.

Tulevat kaudet, mukaan lukien neljän maan turnaus vuonna 2025 ja olympialaiset vuonna 2026, ovat lisänneet kiinnostusta MM-kisoihin. TSN:n Gord Millerin mukaan sekä USA:n että Kanadan joukkueiden johto on ollut tyytyväinen varhaisiin vastauksiin pelaajilta. Erityisesti nuoremmille pelaajille on annettu viestiä, että MM-kisat ovat hyvä näyttämö tulevia kansainvälisiä turnauksia ajatellen.

Jääkiekon MM-kisat järjestetään Prahassa ja Ostravassa 10.–26. toukokuuta. Suomen Leijonat on sijoitettu A-lohkoon yhdessä Kanadan, Tshekin, Sveitsin, Tanskan, Norjan, Itävallan ja Britannian kanssa.

Lähde: Ilta-Sanomat