Muistatko? Antero Mertaranta repesi täysin liitoksistaan Leijonien tyrmättyä Tre Kronorin – kahden minuutin huima purkaus

Suomi eteni jääkiekon vuoden 2019 MM-kisojen välieriin pudotettuaan Ruotsin jatkoajalla sensaatiomaisesti maalein 5-4. MTV Urheilun sinivalkoinen selostajaääni Antero Mertaranta ilakoi Sakari Mannisen iskemää voittomaalia unohtumattomalla tavalla.

MTV Urheilu julkaisi Mertarannan huiman selostuksen sanasta sanaan ensimmäisen kerran 24. toukokuuta 2019. Nyt se julkaistaan uudelleen tänään pelattavan Ruotsi–Suomi-MM-puolivälierän alla, sillä ottelun lähtökohdat ovat hyvin samankaltaiset kuin viisi vuotta sitten.

Mertarannan voittomaaliselostus

23. toukokuuta 2019: – Kahdeksan ja puoli minuuttia on hetken päästä jatkoaikaa jäljellä. Loistava trilleri, loistava klassikko tästä tulee. Adrian Kempe puskee laidasta sisään ja sitten on maalinedustalla tyhjää. Suomi pääsee iskemään kolmella yhtä vastaan, ainakin kahdella yhtä vastaan.

Sakari Manninen, Pesonen tulee mukaan. MANNINEN VETÄÄ JA SIELLÄ ON! Sakari Manninen lyö Suomen neljän parhaan joukkoon! Aijaijaijaijai, aijaijaijaijai! Sakari Manninen, tämän ottelun ylivoimainen tähti laittaa kiekon yläpeltiin niin, että rapina kuuluu! Se kuuluu Bratislavaan saakka. Tämä Leijonamiehistö, sinipaitainen miehistö lähtee matkustamaan Bratislavaan!

– 21 NHL-ukkoa pakkaa tavaransa ja lähtee kotiin, eikä puolusta maailmanmestaruutta, joita on kaksi pohjalla! On tämä valtaisa pommi, tämä on jättipaukku! Tämä on kruunun kurssin sukellus! Tämä on lähes koko Slovakian brexit! Tämä on niin hirmuinen veto!

– Katsokaa ensin, miten Adrian Kempe tulee sinne Suomen alueella. Maalin edestä, siinä Jani Hakanpää polvillaan nappaa kiekon ja nyt nautitaan vielä kerran. Sakari Manninen, oi Sakari, oi Sakari minkä teit? John Klingberg seisoo siinä kuin liikennevalo. Punainen palaa ja sinne räpisee vielä kerran! On tämä valtaisa paikka! Oijoi ja vielä kerran! Tätä kannattaa nyt herkistellä kyllä, nimittäin nyt on sellainen pommi tullut tässä turnauksessa, että ei paremmasta väliä!

– Voi veljet sentään, voi veljet sentään ja vielä kerran! ONNEA LEIJONILLE, kerta kaikkiaan mahtavasta pelistä! Jukka Jalonen valmennustiimeineen on ladannut Leijonat hirmuiseen vetoon ja Sakari Manninen, 61.37 ja kotikatsomot nyyyt saa huutaa. Sakarin hymy on tallella! Suomi on neljän parhaan joukossa!

Lähde: MTV Uutiset